Τιτίκα Στασινοπούλου: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν δυστυχισμένη γυναίκα

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της Γιώργο Παπαζήση, τον Στάθη Ψάλτη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Όμορφη δεν ένιωσα ποτέ, δεν ήμουν κλασικά όμορφη. Όμως ήμουν ένα καλό παιδί, καλό κορίτσι. Με ξενερώνει όταν ο άνδρας είναι πιο νάρκισσος από την γυναίκα. Μετάνιωσα πικρά που δεν έκανα δεύτερο παιδί. Αισθανόμουν ότι πρόδιδα το παιδί μου, λόγω των υποχρεώσεων» είπε αρχικά.

Μιλώντας για τον σύζυγό της Γιώργο Παπαζήση, που έφυγε από την ζωή το 2018, ανέφερε: «Δεν με ενδιέφερε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου όταν έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Παπαζήσης και δεύτερον άλλος «Γιώργος» δεν κυκλοφορεί. Αυτό που τον έκανε ξεχωριστό ήταν ο χαρακτήρας του, η προσωπικότητα του γενικότερα.

Ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ καλή ψυχή. Δεν κυκλοφορεί το «είδος». Ο άνδρας μου ήταν ένα σπάνιο «ανδρικός είδος». Δεν μου λείπει απλώς, μου λείπει πάρα πολύ. Έχω κρατήσει όλα του τα πράγματα και τώρα ετοιμάζομαι να τα δώσω στους πλημμυροπαθείς».

«Ο Στάθης Ψάλτης είχε μία στάση ζωής που δεν μου άρεσε. Είχαμε βρεθεί στον ίδιο θίασο τυχαία. Αν το γνώριζα δεν θα πήγαινα» εξήγησε.

Για τον καρκίνο εξομολογήθηκε ότι: «Όταν έμαθα ότι είχα καρκίνο είπα «Τώρα τι κάνουμε;». Είχα την αγωνία για το αν θα δω προλάβω να δω τα εγγόνια μου να μεγαλώνουν».

«Θεωρώ ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μία γυναίκα δυστυχισμένη. Μεγάλωνε με μεγάλη πίκρα στην καρδιά. Αυτό δεν είναι καλή προίκα για τη ζωή. Πιστεύω ότι αγαπήθηκαν με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Αυτός θεωρώ ότι την αγαπούσε φανατικά. Εκείνη, κατά την γνώμη μου, τον αγαπούσε αλλά λιγότερο, όχι όσο αυτός» σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ