Χρήστος Κούτρας για Δημήτρη Αλεξάνδρου: Δέχθηκα ένα μήνυμα που έγραφε «Θα σε ισοπεδώσω»

Πριν από λίγες ημέρες μέσα από δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε για το γεγονός πως η εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου έδωσε στη δημοσιότητα το προσκλητήριο από την βάπτιση του γιου του.

Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε τον άγνωστο τηλεφωνικό καβγά που είχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με τον δημοσιογράφο που πρώτος είχε διαρρεύσει το όνομα του μικρού Πάρη. Όπως εξήγησε η Τίνα Μεσσαροπούλου οι δύο πλευρές κατέληξαν και στο αστυνομικό τμήμα.

Στη συνέχεια της εκπομπής, παρενέβη τηλεφωνικά ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε απειλές και περιέγραψε τα όσα βίωσε.

«Αναφέρθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, πολύ λίγο, πολύ επιφανειακά στο περιστατικό, είπε για ένα δημοσιογράφο. Δεν είπε πολλά, αν και κανονικά νομίζω δεν θα έπρεπε να αναφερθεί καθόλου στο συγκεκριμένο συμβάν, διότι το συγκεκριμένο συμβάν έχει παρελθόν και πολύ έντονο παρασκήνιο. Δεν ήταν απλά ένα συμβάν που ένας δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα του γιου του, υπήρξε και συνέχεια διότι νευρίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πήρε τον δημοσιογράφο τηλέφωνο» ανέφερε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ενοχλήθηκε, τον πήρε τηλέφωνο και ήταν πάρα πολύ έντονος, επιθετικός, θυμωμένος, απειλητικός με αποτέλεσμα αυτά που είπε να είναι πολύ σοβαρά. Ο δημοσιογράφος θέλησε, εφόσον θεώρησε ότι απειλείται, να πάει να καταγραφεί το συμβάν στις αστυνομικές αρχές» πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας πως: «Ήταν τόσο σημαντικές αυτές οι απειλές, κλήθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να δώσει κατάθεση. Παραδέχτηκε το συμβάν. Είναι ένα καταγεγραμμένο συμβάν».

Έπειτα από λίγη ώρα μίλησε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι εκείνος είναι ο δημοσιογράφος στον οποίο αναφέρθηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Λοιπόν αυτό που πραγματικά συμβαίνει τώρα δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να το κάνω, απλά αναφέρθηκε πάλι χωρίς να είμαι παρών το όνομά μου από τον Δημήτρη. Το θέμα πιο είναι, ότι εγώ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ανέφερα μέσα από την εκπομπή το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και μάλιστα είχα χαρεί γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι και ένα παιδί που μέσα από τα social media το προβάλλουν πάρα πολύ» είπε ο Χρήστος Κούτρας.

«Κατά την διάρκεια της εκπομπής δέχθηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με καλούσε, του είπα ότι είμαι στον αέρα, δέχθηκα ένα μήνυμα με το οποίο θορυβήθηκα, γιατί μου έγραφε «Θα σε ισοπεδώσω». Αυτό το μήνυμα το έχω, το κρατάω» εξήγησε.

Ακόμα, δήλωσε ότι: «Στη συνέχεια υπήρξε μια τηλεφωνική επικοινωνία, με κάλεσε, για 3 λεπτά με απειλούσε και έλεγε κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, θορυβήθηκα, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος όπου στη συνέχεια παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι με απείλησε. Το ίδιο βράδυ που συνέβη το περιστατικό μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται ο Δημήτρης. Αλλά ο Δημήτρης δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ένα μήνυμα».

«Έχω το χαρτί κανονικά που παραδέχεται ότι με απείλησε. Δεν ήθελα να τα συνεχίσω, με τον Δημήτρη είχαμε μεγάλη συμπάθεια μεταξύ μας. Εγώ χάρηκα που θα έβγαζα μία είδηση που τον αφορά, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια και ο ίδιος προφανώς την στιγμή εκείνη αντέδρασε έτσι» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ