Δημήτρης Αλεξάνδρου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι άφαντη, δεν μου έχει απαντήσει σε τηλέφωνα και σε μηνύματα »

Στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη θα συμμετέχει φέτος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Με αφορμή την παρουσία του στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον τρόπο με τον οποίο έληξε η συνεργασία τους.

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα ξανά σε πάνελ εκπομπής. Έχει αλλάξει πάρα πολύ όλο αυτό το κομμάτι. Οι εκπομπές έχουν γίνει ψυχαγωγικές, ενημερωτικές, έχουν απ’ όλα. Μου άρεσε αυτό που έκανα και γενικότερα που υπήρχε ένα σχόλιο με τα δικά μου μάτια. Γιατί όχι; Πάνω απ’ όλα νομίζω ότι έχει να κάνει με την ομάδα και γενικότερα έχει να κάνει με ποιον είσαι, πως είσαι και πως πάει το κομμάτι της συζήτησης. Είναι πάρα πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο» εξήγησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την λήξη της συνεργασίας τους: «Δυστυχώς, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είναι άφαντη σε όλο αυτό το κομμάτι. Δεν μου έχει απαντήσει σε τηλέφωνα και σε μηνύματα. Έχει περάσει κι όλο αυτό το κομμάτι με τον πρώην σύζυγό της. Δεν είναι και εύκολο όλο αυτό. Λογικό είναι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι το κομμάτι της δικαιολογίας».

«Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της, δεν πήρα απάντηση. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι. Γενικότερα είναι ένα αναπάντητο ερώτημα και για μένα και για σένα και για τον οποιονδήποτε» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ