Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη το 1984

Η επίσημη σελίδα του Studio Kleisthenis στο Instagram, η οποία δημοσιεύει σπάνιο υλικό από το αρχείο του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου, ανέβασε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το 1984 με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παρευρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης του Γούντι Άλεν “Μέσα οι Αμερικάνοι” στα εγκαίνια του θεάτρου Λαμπέτη στις 15 Οκτωβρίου του 1984.

“Στις 15 Οκτωβρίου του 1984 εγκαινιάζεται το ιστορικό θέατρο “Λαμπέτη” στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με το έργο του Γούντι Άλεν “Μέσα οι Αμερικάνοι” το οποίο ανεβάζει η “Ελεύθερη Σκηνή” με μεγάλη επιτυχία. Ανάμεσα στους συντελεστές του θρυλικού θιάσου είναι οι Σταμάτης Φασουλής, Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίνα Αδαμάκη, Μίμης Χρυσομάλλης, Παύλος Χαϊκάλης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Μιχάλης Μητρούσης.

Το βράδυ της λαμπερής πρεμιέρας, ο Κλεισθένης απαθανατίζει την Αλίκη Βουγιουκλάκη (αδημοσίευτη φωτογραφία) που παρευρίσκεται για να τιμήσει τους καλλιτέχνες, μαζί με τις πρωταγωνίστριες της παράστασης Μίνα Αδαμάκη (κέντρο) και Άννα Παναγιωτοπούλου”, αναφέρεται στην ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ