«Λύγισε» ο Νίκος Γκάλης στο «Αλεξάνδρειο» για τον Γιάννη Ιωαννίδη: «Τον είχα σαν μεγάλο αδελφό, ήταν σπουδαίος» – ΒΙΝΤΕΟ

Το παρών δίνει στο τελευταίο αντίο στον θρυλικό «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη, και ο δικός του άνθρωπος, ο Νίκος Γκάλης. Συγκινημένος, προχώρησε σε μία δήλωση στους δημοσιογράφους, λέγοντας πως «τον είχα σαν μεγάλο αδερφό. Έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος».

Συγκίνηση και περηφάνια, είναι τα συναισθήματα που κατακλύζουν αυτή την ώρα, το «σπίτι» του Αυτοκράτορα, Γιάννη Ιωαννίδη. Το Παλέ Ντε Σπορ «σείεται» και παράλληλα, σιωπεί. 

«Αν μπορούσα να τον χαρακτηρίσω με μια κουβέντα θα έλεγα ότι ήταν άνδρας. Ότι είχε να σου πει το έλεγε στο πρόσωπο σου. Είχε όραμα από μικρός να κάνει τον Άρη μεγάλη ομάδα και τα κατάφερε. Τον είχα σαν μεγάλο αδερφό, έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος» είπε συγκινημένος ο Νίκος Γκάλης.

«Ανδρωθήκαμε μαζί, τον είχα σαν μεγάλο αδελφό, έβαζε την ομάδα πανω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος. Είναι δύσκολη μέρα για μένα, τους Αρειανούς και όλο τον κόσμο. Ήταν δάσκαλος μέσα στον αγώνα, πάρα πολύ σπουδαίος. Ζήσαμε πολλές καλές στιγμές, είχαμε πάρα πολλές χαρές και λίγες λύπες. Είναι αλήθεια πως και οι δύο μας δεν μπορούσαμε την ήττα. Ήταν ευθύς και αυτό το σεβόμουν» πρόσθεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ