Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι με τζατζίκι, σουβλάκι και μουσακά – ΦΩΤΟ

Ακόμα μία επιχειρηματική κίνηση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ του NBA και των Μπακς άνοιξε ένα εστιατόριο με ελληνικό φαγητό, στην… καρδιά του Μιλγουόκι, μαζί με τους εκπροσώπους του, Γιώργο Πάνου και Άλεξ Σαράτση.

Επίθεση σε Αντετοκούνμπο: «Τα αδέρφια σου πιάνουν δύο θέσεις στο ρόστερ των Μπακς»

Το όνομα και αυτό ελληνικό. Λέγεται «Αυλή». Πρόκειται ουσιαστικά για μία επέκταση της αλυσίδας των συγκεκριμένων εστιατορίων, που υπάρχουν εδώ και καιρό στο Σικάγο. «Θα είμαι εκεί μετά από κάθε παιχνίδι», έγραψε στο Instagram ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Τρώω ελληνικό φαγητό όλη μου τη ζωή. Ποτέ μου δεν πίστευα πως θα σέρβιρα σε πελάτες. Είμαι περήφανος για τα παιδιά στην “Αυλή” και το πρώτο εστιατόριο έξω από την περιοχή του Σικάγο. Το να είμαι μέτοχος σε ένα εστιατόριο μαζί με τον Γιώργο Πάνου και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι μια φανταστική εμπειρία», ανέφερε ο Άλεξ Σαράτσης.

Αντετοκούνμπο: Το νέο μέλος της οικογένειας έφτασε στο σπίτι – Δείτε ΦΩΤΟ

Στο μενού του εστιατορίου περιλαμβάνονται ελληνικά πιάτα όπως τζατζίκι, τυροκαυτερή, ταραμάς, αυγολέμονο, χωριάτικη, σαγανάκι, σπανακόπιτα, σουτζουκάκια, ντάκος, σουβλάκι, τηγανιά, τσιπούρα, μουσακάς, μπριάμ, πιλάφι και άλλα πολλά.

Επίσης, στην ιστοσελίδα του εστιατορίου υπάρχει και ειδική ενότητα για τον τουρισμό στην Ελλάδα.

Νέο «χτύπημα» του Ίβαν Τέρνερ σε Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν έρχεται να προπονηθεί μαζί σου και με τον αδελφό σου»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ