Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η συγκλονιστική δήλωσή του για τον πατέρα του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δείξει αμέτρητες φορές το τί άνθρωπος είναι, τόσο με την στάση του εντός παρκέ όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο super star των Μιλγουόκι Μπακς διατηρεί έναν εξαιρετικά  όμορφο όσο και σπάνιο δεσμό με την οικογένειά του, από τα δύσκολα χρόνια που ζούσαν στα Σεπόλια, μέχρι την καταξίωση και την άνετη ζωή των Η.Π.Α.

Με δηλώσεις του στην εκπομπή «Pick-n-roll» της Cosmote TV, ο «Greek Freak» ερωτηθείς για τον πατέρα του και για το τί θα θυσίαζε για να τον έχει ξανά στο πλευρό του, ο Γιάννης χωρίς δεύτερη σκέψη και εμφανώς συγκινημένος δήλωσε τα… πάντα!

«Τον πατέρα μου! Δεν υπάρχει σκέψη σε αυτό. Τον πατέρα μου, πάρτε τα όλα δεν με νοιάζει… Να γυρίσω πίσω στα Σεπόλια και να πουλάω cd δεν με νοιάζει καν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η σκληρή προπόνηση του Greek Freak στο ΣΕΦ

Συνεχίζει τις σκληρές προπονήσεις στο ΣΕΦ ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και MVP των φετινών τελικών, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak θέλει να είναι έτοιμος στην έναρξη των προετοιμασίας των «ελαφιών» και έτσι δουλεύει σκληρά για να παραμείνει σε φουλ φόρμα. Μάλιστα, αυτό φαίνεται και σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό με στιγμές από την προπόνηση.

Ο MVP των NBA Finals δεν σταματάει να δουλεύει θέλοντας να διατηρήσει τα κεκτημένα, δηλαδή το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και να οδηγήσει τα «ελάφια» σε μία ακόμα εξαιρετική σεζόν.

Το video του Αντετοκούνμπο:

Sports Illustrated: Δεύτερος καλύτερος παίκτης στο NBA ο Αντετοκούνμπο

Το Sports Illustrated παρουσίασε το τελευταίο μέρος της λίστας των καλύτερων παικτών του ΝΒΑ, δημοσιεύοντας τις θέσεις 10-1 και κατατάσσοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο νούμερο 2.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως «ο εν ενεργεία πρωταθλητής και νικητής των δυο εκ των τριών τελευταίων MVPs ήταν το μεγαλύτερο φαβορί για το νούμερο 1 εκτός από τον Ντουράντ. Ο Γιάννης δεν είναι ο ορισμός του σκόρερ όμως ποιος άλλος μπορεί να σκοράρει 30 πόντους κάθε βράδυ -και 50 σε ματς NBA Finals ενώ δημιουργεί παιχνίδι για τους συμπαίκτες του. Την ίδια στιγμή, χτυπάει τους αντιπάλους του στο transition. Κανείς άλλος δεν μπορεί να τα κάνει αυτά εκτός από τον Γιάννη. Πέτυχε όλα τα παραπάνω, δίχως να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Η ικανότητά του να επιστρέψει γρήγορα έπειτα από τον τραυματισμό του (υπερέκταση γόνατος στο ματς με τους Χοκς) άλλαξε την έκβαση των playoffs και χάρισε στους Μπακς έναν τίτλο. Αυτό δεν πρέπει να λογίζεται ως δεδομένο».

Το Top-10 του Sports Illustrated

10. Καουάι Λέοναρντ, Κλίπερς (από 3)
9. Άντονι Ντέιβις, Λέικερς (από 7)
8. Τζοέλ Εμπίντ, Σίξερς (από 10)
7. Τζέιμς Χάρντεν, Νετς (από 4)
6. Λούκα Ντόντσιτς, Μάβερικς (από 9)
5. Νίκολα Γιόκιτς, Νάγκετς (από 8)
4. Στεφ Κάρι, Ουόριορς (από 5)
3. ΛεΜπρόν Τζέιμς, Λέικερς (από 1)
2. Γιάννης Αντετοκούνμπο (από 2)
1. Κέβιν Ντουράντ (από 6)

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ