Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο απρόσμενος… αντίπαλος που αποσυντόνισε τον “Greek freak”

Ασταμάτητος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χρίστηκε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Μιλγουόκι.

Οι Μπακς αντιμετώπιζαν το περασμένο βράδυ τους Μπρούκλιν Νετς και ο Greek freak αναδείχθηκε στον απόλυτο ηγέτη. Ωστόσο, δεν “μαγεύτηκαν” όλοι από τις επιδόσεις του Αντετοκούνμπο στο παρκέ. Ηλικιωμένος φίλαθλος των Νετς “αποσυντόνισε” τον Greek freak στη διάρκεια του εξτρά χρόνου, όταν ο Αντετοκούνμπο βρέθηκε στη γραμμή βολών. Ο άνδρας βρέθηκε σχεδόν κάτω από την μπασκέτα και με τις κινήσεις του αποσυντόνισε τον Giannis, ο οποίος έχασε τη βολή και ο φανατικός οπαδός των Νετς πανηγύρισε έξαλλα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι να σημειωθεί πως οι Μπακς πέρασαν από το Barclays Center κερδίζοντας τους Νετς στην παράταση με 120-119, ενώ ο Γιάννη Αντετοκούνμπος σημείωσε 44 πόντους και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Μιλγουόκι.

Ο «Giannis» ήταν πραγματικά ασταμάτητος και σημείωσε το τρίποντο που έστειλε τον αγώνα στην παράταση αλλά και τις βολές που έδωσαν στα «ελάφια» τη νίκη στον αγώνα. Μάλιστα με το τρίποντο στη λήξη της κανονικής διάρκειας ο Αντετοκούνμπο ξεπέρασε τον θρυλικό Καρίμ Αμπτούλ Τζαμπάρ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 14.216 πόντους (Δεύτερος ο Τζαμπάρ με 14.211).

Ο Έλληνας φόργουορντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 44 πόντους (13/17 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 15/19 βολές), 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 39 λεπτά συμμετοχής ενώ 19 πόντους πρόσθεσε ο Τζρου Χόλιντεϊ (6 κλεψίματα) και 16 ο Κρις Μίντλετον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ