Για τα θύματα της τραγωδίας παίζουν οι Εθνικές πόλο

Η ελληνική αποστολή από τη Βαρκελώνη όπου βρίσκεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης παρακολουθεί συγκλονισμένη την τραγωδία που είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα.

Έτσι, τόσο η εθνική ανδρών, που παίζει απόψε (23:00) προημιτελικό με την Ισπανία, όσο και η αντίστοιχη ομάδα των γυναικών, η οποία αύριο (25/7, 19:30) αντιμετωπίζει επίσης την Ισπανία στον ημιτελικό του τουρνουά, θα αγωνιστούν για να τιμήσουν την Ελλάδα και τα θύματα της τραγωδίας. Μάλιστα, επιθυμία τους είναι να νικήσουν τουςαντίστοιχους αγώνες ώστε να αφιερώσουν τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων.

Στην ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας αναφέρεται:

«Συγκλονισμένες από την ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική, παρακολουθούν τις τραγικές εξελίξεις, από τη Βαρκελώνη όπου βρίσκονται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οι αποστολές των Εθνικών μας ομάδων υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών.

Η ΚΟΕ, Διοίκηση, τεχνικό και υπαλληλικό προσωπικό, ενώνει μαζί τους τη σκέψη, κλείνει το γόνυ στα θύματα της Βιβλικής καταστροφής και συλλυπείται βαθύτατα τις οικογένειές τους.

Οι Άνδρες, αντιμετωπίζουν απόψε την οικοδέσποινα Ισπανία (23.00), στον έναν από τους 4 προημιτελικούς, ενώ οι Γυναίκες μας αγωνίζονται αύριο (19.30) επίσης με την Ισπανία, με στόχο την πρόκριση τους στον Τελικό της διοργάνωσης.

Μα πάνω, απ’ όλα, έχουν έναν λόγο παραπάνω, σήμερα κι αύριο, να αγωνιστούν για την Ελλάδα και τα θύματα της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας που ζει η πατρίδα μας».

Πηγή: ΑΠΕ, Πηγή φωτό: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ