Formula 1: Ο Λεκλέρ «poleman» στο γκραν πρι του Μονακό

Ο Σαρλ Λεκλέρ πήρε την «pole position», την 14η έως τώρα στην καριέρα του, για το αυριανό γκραν πρι του Μονακό, το οποίο είναι ο έβδομος αγώνας της χρονιάς στο πρωτάθλημα της της Formula 1.

Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο «σπίτι» του, στα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά και θα βρίσκεται στην πρώτη θέση της εκκίνησης του κυριακάτικου αγώνα στην φημισμένη πίστα του πριγκιπάτου, μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς του, αφήνοντας στη δεύτερη τον «ομόσταυλο» του στη «σκουντερία», Ισπανό, Κάρλος Σάινθ, και στην τρίτη τον Μεξικάνο οδηγό Red Bull, Σέρχιο Πέρεθ.

Συγκρούστηκαν Πέρεζ-Σάινθ

Το ατύχημα των Σέρχιο Πέρεζ και Κάρλος Σάινθ στην πίστα του Μονακό προκάλεσε τη διακοπή της τρίτης περιόδου των δοκιμών, λίγο πριν πέσει η καρό σημαία.

Αρχικά ο Μεξικάνος οδηγός της Red Bull Racing χτύπησε στις μπαριέρες, λίγο πριν από την είσοδο του τούνελ. Ο Ισπανός οδηγός της Scuderia Ferrari που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να φρενάρει και έπεσε πάνω στον Πέρεζ. Ευτυχώς η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή και κανείς δεν τραυματίστηκε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ