Φιλική ήττα για τον Παναθηναϊκό από την ΑΕΚ

Φιλική ήττα για τον Παναθηναϊκό από την ΑΕΚ

 

Με σκορ 3-2 επικράτησε η ΑΕΚ του Παναθηναϊκού στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο. Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο. Η «Ένωση» ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και ειδικά μετά το 20’, ενώ το «τριφύλλι» κυριάρχησε στο β’ μέρος.

Για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα σκόραραν οι Αραβίδης (28’), Πλατέλλας (35’) και Ζόριτς (66’), ενώ για αυτή του Γιάννη Αναστασίου οι Μπεργκ (47’) και Μπερίσα (54’). Οι πράσινοι είχαν και δύο δοκάρια, ένα με τον Ρισβάνη (33’) και ένα με τον Μπεργκ (60’).

Η μάχη των πάγκων:

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την ομάδα του με το κλασικό 4-2-3-1. Ο Ανέστης ανέλαβε το βάρος της υπεράσπισης της «κιτρινόμαυρης» εστίας, έχοντας αμυντική τετράδα μπροστά τους Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο ως κεντρικό δίδυμο και τους Μπακάκη και Πεταυράκη στα άκρα. Κορδέρο και Ανάκογλου ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τους Πλατέλλα, Μάνταλο και Μπαρμπόσα να συνθέτουν την μεσοεπιθετική τριπλέτα και τον Αραβίδη μόνο του στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να κάνει μία πρόβα ενόψει Ντιναμό και για αυτό το λόγο «κατέβασε» την ομάδα του με 3-4-1-2. Ο Κοτσόλης κάθισε κάτω από τα γκολπόστ με τους Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντεφελντ και Ρισβάνη μπροστά του. Μπούρμπος και Χουχούμης ήταν στα δύο άκρα και οι Λαγός και Μπούι οι δύο παίκτες που είχαν ρόλο αμυντικών μέσων. Σε ελεύθερο ρόλο χρησιμοποιήθηκε ο Ντίνας, ενώ στην επίθεση ξεκίνησαν οι Πέτριτς και Κλωναρίδης.

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ