Φιγκερόα: Στεναχωριέμαι αλλά…

Φιγκερόα: Στεναχωριέμαι αλλά…

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τα εκατομμύρια της μαλαισιανής Τζοχούρ Ταρούλ Τακζίμ, εξήγησε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο «Απήλιον» μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

«Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή. Από την άλλη είμαι πολύ δυσαρεστημένος που αφήνω αυτή την ομάδα. Με σεβάστηκαν σε όλα ακόμα και στο οικονομικό κομμάτι και πραγματικά στεναχωριέμαι για τους οπαδούς που με στήριξαν αυτό τον καιρό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ήρθε μία πρόταση πολύ σημαντική για εμένα και την οικογένεια μου. Ήταν κάτι που δεν άρεσε πολύ στο Σύλλογο από την αρχή από την άλλη όμως είναι χαρούμενος που με αυτή τη μεταγραφή βοηθάω τον Παναθηναϊκό. Στεναχωριέμαι που αφήνω μια ομάδα τόσο καλή και ειδικά τους οπαδούς που με υποστήριξαν τόσο πολύ. Δυστυχώς έγινε πολύ δύσκολα. Ευχαριστώ τους οπαδούς και την ομάδα, όλο το τεχνικό επιτελείο και όλο τον κόσμο που βοήθησε στο να αισθάνομαι άνετα», υπογράμμισε ο Αργεντινός.

Ο Φιγκερόα ρωτήθηκε για τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση. «Ήταν μία πρόταση σημαντική. Μίλησα με την οικογένειά μου, το σκέφτηκα καλά και ήθελα να εξασφαλίσω ένα καλό συμβόλαιο», εξήγησε.

Ο Αργεντινός φεύγει με τις καλύτερες των αναμνήσεων από τον Παναθηναϊκό. «Φυσικά από τα γκολ που έχω βάλει εκείνο που ξεχωρίζω είναι αυτό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά από αυτό οι οπαδοί μου φέρθηκαν πολύ καλά και σίγουρα θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου», τόνισε.

Τέλος για το εάν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του η παρουσία του Αϊμάρ στη συγκεκριμένη ομάδα υποστήριξε: «Κοίταξα πολλούς τομείς. Είμαι σχεδόν στο τέλος της καριέρας μου. Μια καριέρα με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλά χτυπήματα. Φυσικά η απόφασή μου στηρίχτηκε στο ότι ένα παίκτης της Αργεντινής παίζει σε αυτή την ομάδα».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ