Εζίλ: Γιατί έφυγα από τη Ρεάλ

Εζίλ: Γιατί έφυγα από τη Ρεάλ

Ο Μεσούτ Εζίλ με μια μεταγραφή-έκπληξη της τελευταίας στιγμής, αξίας 42 εκατομμυρίων λιρών, έγειρε ερωτηματικά για τους λόγους που άφησε τη βασίλισσα Ρεάλ για τα κανόνια της Άρσεναλ.

Ο μεσοεπιθετικός αποκάλυψε ότι ο λόγος που έφυγε από την ισπανική ομάδα, ήταν η έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του από τον Κάρλο Αντσελότι. «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, ο προπονητής να πιστεύει στις ικανότητές μου και να με εμπιστεύεται. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφευγα από τη Ρεάλ μετά το τέλος της σεζόν, αλλά κάτι έγινε και ο προπονητής έχασε την πίστη του σε έμενα».

Επιπλέον, σχολίασε το θετικό κλίμα που επικρατεί στην Άρσεναλ, λέγοντας πως είναι ακριβώς αντίθετο από αυτό που επικρατούσε στη Ρεάλ. «Από την άλλη πλευρά, στην Άρσεναλ είναι ακριβώς το αντίθετο. Με εμπιστεύονται.»

Ο Μεσούτ Εζίλ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Άρσεναλ και έχει συμβάλλει στην επιτυχία της ομάδας του, η οποία είναι πρώτη στην βαθμολογική κατάταξη της Πρέμιερ Λίγκ με 25 βαθμούς. Έχει συμμετάσχει σε 10 αγώνες, σκοράροντας 3 γκολ.

Πρόσφατα, ο προπονητής του, Αρσέν Βενγκέρ, επαίνεσε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ενώ κολακευτικά έχει μιλήσει για αυτόν και ο Ζοζέ Μουρίνιο.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ