Εξαιρετικά αποτελέσματα για τους οδηγούς της Zahos Praga Karting στο Rotax Max Challenge

Ο τελευταίος αγώνας, ο οποίος καθόρισε και τους πρωταθλητές της χρονιάς του Rotax Max Challenge 2022, χάρισε σε θεατές κι αγωνιζόμενους μια όμορφη μέρα γεμάτη θέαμα, ταχύτητα, σκληρές αναμετρήσεις κι έντονη συγκίνηση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα filathlos.gr, το ραντεβού δόθηκε στην πίστα του Καρτόδρομου στις Αφίδνες. Οι μηχανές πήραν μπροστά, οι οδηγοί έτοιμοι με τα κράνη τους και το πόδι στο γκάζι περίμεναν το σήμα της εκκίνησης…

Η Zahos Praga Karting Team έδωσε δυναμικό παρών στην διοργάνωση συμμετέχοντας στις κατηγορίες Junior και Senior του challenge με τους οδηγούς της και κατάφερε να εντυπωσιάσει κερδίζοντας θέσεις στο βάθρο των νικητών!

Στην κατηγορία “Junior” ο Γιώργος Κουρής, αν και πολύ «νέος» στο άθλημα και την ομάδα, απέδειξε ότι είναι ένας πολλά  υποσχόμενος οδηγός και μια υπολογίσιμη δύναμη που θα απασχολήσει θετικά στο άμεσο μέλλον.

Ο Κουρής, στα επιμέρους σκέλη όπως και στον τελικό, έκανε υποδειγματικές εκκινήσεις και κατάφερε να κάνει ταχύτατους χρόνους. Ετσι, παρά τις συνθήκες άγχους και πίεσης των αγώνων, «έσπασε» το προσωπικό του ρεκόρ που έκανε στις προπονήσεις κι έδειξε σταθερά ανοδική πορεία. Ξεχώρισε για την οδηγική του συμπεριφορά και την διαχείριση των απαιτήσεων του αγώνα, παρά το ότι ασχολείται μόλις έναν χρόνο  με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό κι αντιστοίχως συμμετέχει σε αγώνες.

Στα αποτελέσματα ο Κουρής ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο αφού κατέκτησε την 3η θέση δίπλα σε σπουδαίους κι έμπειρους συναθλητές του στον τελευταίο αγώνα του Rotax Max Challenge 2022. Την σταθερότητα των επιδόσεων του μέσα στην χρονιά αποδεικνύει κι η συνολική του εικόνα καθώς ο Γιώργος κέρδισε και την 3η θέση ολόκληρου του Πρωταθλήματος “Rotax Max Challenge 2022”.

Στην κατηγορια “Senior” ο Άντυ Λούτσιος κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές από έμπειρους και ταχύτατους οδηγούς.

Ο Λούτσιος ταξίδεψε από την Κύπρο μόλις για τις 2 μέρες προετοιμασίας και αγώνα και παρά το ότι η πίστα του Καρτόδρομου δεν είναι η πίστα που προπονείται, κατάφερέ στην απαιτητική αυτή κατηγορία να τερματίσει στην 4η θέση στον τελευταίο αγώνα του “Rotax Μax Challenge 2022”. Με τη συνολική του πορεία μέσα στην χρονιά και τις επιδόσεις του στο σύνολο των αγώνων κατέκτησε και την 4η θέση στο Πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες των ομάδων που χάρισαν μοναδικό θέαμα, κατάφεραν σπουδαίες επιδόσεις με αποτέλεσμα να ανεβάζουν το επίπεδο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ