Ευαγγελία Βαμβακά: Ο σάλος μετά την ανάρτησή της για τον Παπαπέτρου και η δήλωση “μετάνοιας” – ΦΩΤΟ

Η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Ευαγγελία Βαμβακά, δήλωσε μετανιωμένη για την ανάρτηση που έκανε στα Social Media, λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τους τελικούς της Basket League.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών, καθώς την Παρασκευή παίζεται η τρίτη και ενδεχομένως η τελευταία πράξη της φετινής σεζόν, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλητής.

Οι Πειραιώτες την περασμένη Τρίτη (14/06) επικράτησαν του «τριφυλλιού» με 78-72 και έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών της Basket League.

Λίγες ώρες αργότερα, η αθλήτρια του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, έκανε μία «χυδαία» ανάρτηση στα Social Media, λειτουργώντας περισσότερο σαν οπαδός και λιγότερο σαν αθλήτρια, απευθυνόμενη στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος άνηκε πριν μερικά χρόνια στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Η Ευαγγελία Βαμβακά, δημοσίευσε στο Instagram, story, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και μέσα στη φωτογραφία έγραφε «6-1 Ιωάννα» και «ΦΑΠ».

Αυτό, όπως είναι λογικό, προκάλεσε σάλο, με αποτέλεσμα, μερικές ώρες αργότερα, να αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη για αυτή της την κίνηση, προσπαθώντας να… μαζέψει την κατάσταση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ευαγγελίας Βαμβακά

«Η αναπαραγωγή του περιεχομένου που μου έστειλαν και δημοσίευσα χωρίς να δώσω την πρέπουσα προσοχή, ήταν περισσότερο μια πράξη παρορμητικότητας, που όφειλα να έχω αποφύγει.

Ιωάννη Παπαπέτρου, αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη για το ατόπημα στο οποίο υπέπεσα. Δηλώνω μετανιωμένη και ως άνθρωπος και ως συνάδελφός σου.

Απολογούμαι επίσης στον σύλλογό μου για αυτή την απερίσκεπτη ενεργεία και σε όλους όσους έφερα σε δύσκολη θέση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ