Εθνική πόλο γυναικών: Συνέτριψε την Κροατία

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η Εθνική πόλο γυναικών η οποία ξεπέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα το εμπόδιο της Κροατίας με 24-4, ολοκληρώνοντας  έτσι εντυπωσιακά τους αγώνες της στην φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου είχε την ευκαιρία κόντρα στην γηπεδούχο Κροατία να κάνει μια καλή προετοιμασία ενόψει του αγώνα κόντρα στο Ισραήλ (5/9, 18.30) για τους «8» της διοργάνωσης.

Η κόουτς της Εθνικής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες ενόψει της συνέχειας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Να αναφέρουμε πως η Αλεξία Καμμένου στο πλαίσιο του rotation άφησε εκτός τις Βασιλικής Πλευρίτου και Γιαννοπούλου, όπως αναφέρει το filathlos.gr.

Η Εθνική ομάδα πήρε γκολ από όλες τις αθλήτριες (εκτός από τις δύο τερματοφύλακες) με την Έλενα Ξενάκη να είναι πρώτη σκόρερ με τέσσερα τέρματα, ενώ από τρία πέτυχαν η Ελευθερία Πλευρίτου και η Ειρήνη Νίνου.

Τα οκτάλεπτα: 9-2, 5-2, 5-0, 5-0

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη 2, Μ. Πλευρίτου 2, Ξενάκη 4, Νίνου 3, Πάτρα 1, Σιούτη 2, Τριχά 1, Σάντα 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σωτηρέλη

Κροατία (Αλιόσα Κούνατς): Ράτκοβιτς, Μιλίκοβιτς, Ντέσνιτσα, Γ. Μπούτιτς, Μ. Μπούτιτς, Σκέλιν 1, Μπρνέτιτς 2, Ετέροβιτς, Ρόζιτς, Ι. Μπούτιτς 1, Μπάρισιτς,, Ντ. Μπούτιτς, Μάριτς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ