Έκρηξη στην Αχαρνών: Στιγμές τρόμου για την ηθοποιό Μάγδα Τσαγγάνη—«Ζω έναν εφιάλτη»

Στιγμές τρόμου και αγωνίας για την Μάγδα Τσαγγάνη. Η ηθοποιός είδε το διαμέρισμά της στην οδό Αχαρνών να υφίσταται μεγάλες υλικές ζημιές από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου.

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε τα όσα βίωσε στον ΑΝΤ1. Όπως είπε, «δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω έναν εφιάλτη. Δεν ξέρω αν θα αντέξω. Πιστεύω να αντέξω».

Το απόγευμα της Παρασκευής βρισκόταν με ένα φιλικό ζευγάρι στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου όταν ακούστηκε η πρώτη έκρηξη. Αναγκάστηκαν να πάνε σε διπλανή πολυκατοικία για να γλιτώσουν από τους καπνούς και τη φωτιά καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα διαφυγής από το ισόγειο.

«Ακούγαμε εκρήξεις, συνεχή “μπαμ” και λέει ένας κύριος, πάμε επάνω Μάγδα. Βγήκαμε στην ταράτσα και πηδήξαμε στη διπλανή πολυκατοικία.

Η ίδια είπε ότι μένει σε σπίτι φίλων και μέχρι να φτιαχτεί το σπίτι της – αν φτιαχτεί- μπορεί να πάει στην Αίγινα. Αν δεν φτιαχτεί, θα ψάξει να βρει και να νοικιάσει μια γκαρσονιέρα, όπως είπε.

Όπως υποστήριξε η Μάγδα Τσαγγάνη «το κακό ήταν θέμα χρόνου να γίνει. Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, μια φορά σπάει».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ