Έρχεται η Premier League με αγώνες κάθε ημέρα

Η Premier League επιστρέφει μετά από 100 ημέρες. Το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάνει επανεκκίνηση την Τετάρτη 17 Ιουνίου με τους δύο αγώνες της 29ης αγωνιστικής που είχαν αναβληθεί, το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ και την αναμέτρηση Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Premier League περιλαμβάνει αγώνες κάθε ημέρα. Την Παρασκευή 19 Ιουνίου ξεκινάει η 30ή αγωνιστική και έως την Πέμπτη 2 Ιουλίου κάθε ημέρα θα γίνονται παιχνίδια, εκτός από την Παρασκευή 26 Ιουνίου. Την Τετάρτη, στις 20:00, θα ξεκινήσει το πρώτο ματς μετά τη διακοπή, ανάμεσα στην Άστον Βίλα, που παλεύει για να σωθεί και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που ρίχνει ματιές προς την Ευρώπη. Το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ, θα αρχίσει στις 22:15, στο Etihad Stadium. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στη δεύτερη θέση και θέλει να απομακρυνθεί κι άλλο από την τρίτη στη βαθμολογία Λέστερ η οποία έχει 4 πόντους λιγότερους. Η Άρσεναλ έχει χάσει έδαφος. Είναι ένατη στη βαθμολογία και κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ και Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Κρίνεται ο πρώτος τίτλος στην Ιταλία

Την Τετάρτη θα γίνει ένα ακόμα ντέρμπι, ο τελικός του κυπέλλου Ιταλίας, Νάπολι-Γιουβέντους. Στις 22:00 στο Olimpico της Ρώμης θα ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι. Λίγες ημέρες πριν από την επανεκκίνηση το Σάββατο 20 Ιουνίου της Serie A, θα κριθεί ο πρώτος τίτλος στην Ιταλία.

Η Νάπολι έχει ρίξει όλο το βάρος στο κύπελλο, αφού στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην έκτη θέση. Η Γιουβέντους δίνει μάχη με τη Λάτσιο για τον τίτλο. Η διαφορά τους είναι μόλις 1 βαθμός υπέρ της «Κυρίας».

Στο πρωτάθλημα μοιράστηκαν τις νίκες οι δύο φιναλίστ του κυπέλλου. Εντυπωσιακή εξέλιξη είχε το πρώτο ντέρμπι στο Τορίνο, το οποίο κέρδισε 4-3 η Γιουβέντους. Προηγήθηκε 3-0, ισοφάρισε 3-3 η Νάπολι και το ματς κρίθηκε από το αυτογκόλ του Κουλιμπαλί στις καθυστερήσεις. Στον δεύτερο γύρο η Νάπολι επικράτησε 2-1 και πήρε τη ρεβάνς.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, Νάπολι-Γιουβέντους 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ