Εκκωφαντική «εξάρα» της Θέλτα στην Αλαβές του Ρομπέρτο – BINTEO

Αποφασισμένη για τη νίκη με στόχο να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μπήκε η Θέλτα στον αγώνα της με την Αλαβές για την 30ή αγωνιστική της La Liga και συνέτριψε την αντίπαλό της με το εμφατικό 6-0.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο ξεκίνημα με τέρματα στο 14΄ του Μουρίγιο και του 20′ με πέναλτι του Άσπας, ενώ στη συνέχεια το έργο τους έγινε πιο εύκολο, αφού στο 27ο λεπτό αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο 24χρονος αμυντικός της Αλαβές, Μάρτιν Αγκουιρεγκαμπίρια. Πριν κλείσει το ημίχρονο, ο Βραζιλιάνος Ραφίνια σημείωσε δύο ακόμη τέρματα (40′, 41′) και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησαν δύο ακόμη τέρματα της Θέλτα, ένα με πέναλτι του Νολίτο στο 78′ κι ένα δεύτερο του Μίνα στο 86′, που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα της Γαλικίας κι αύξησαν τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Παρά τα έξι τέρματα που δέχτηκε ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου, καθώς πραγματοποίησε φανταστικές επεμβάσεις

Οι εκπληκτικές επεμβάσεις του Ρομπέρτο:

Τα ασύλληπτα τέρματα του Ραφίνια μέσα σε 60’’:

Τα highlights της αναμέτρησης: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ