Εκδικάστηκε η υπόθεση Δώνη

Εκδικάστηκε η υπόθεση Δώνη

Εκδικάστηκε τελικά, έπειτα από τρεις αναβολές, η προσφυγή του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές βρέθηκαν ενώπιον της πενταμελούς επιτροπής, η οποία ορίστηκε έπειτα από ένσταση της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ για την σύνθεσή της.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” κατέθεσε ένσταση για την εγκυρότητα των συμβάσεων του Γρηγόρη Γεωργίτσα και του Μίοντραγκ Μένταν και πήρε προθεσμία για να καταθέσει υπόμνημα μέχρι την επόμενη Τρίτη, το οποίο θα εξετάσει η επιτροπή πριν λάβει την τελική της απόφαση.

Ο Γιώργος Δώνης έκανε λόγο για “εχθρικό κλίμα” μετά από τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο από τον Αστέρα Τρίπολης ενώ έδειξε και sms από τον Γκερμάν Τσιστιακόφ, ο οποίος τον καλούσε να παραιτηθεί προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τους οπαδούς.

Σε εκείνο του σημείο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απάντησαν πως ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας δεν ενημέρωσε τους ιθύνοντες του “Δικεφάλου” προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν η συγκεκριμένη θέση αποτελούσε και επίσημη θέση της ομάδας.

Η απόφαση αναμένεται να βγει σε περίπου ένα μήνα και αν τελικά δικαιωθεί ο Γιώργος Δώνης, τότε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υποχρεωθεί να καταβάλει το ποσό των 200.000 ευρώ στον Έλληνα τεχνικό και 130.000 ευρώ στους συνεργάτες του ενώ αν επιδικαστεί και ηθική βλάβη τότε η ΠΑΕ θα κληθεί να πληρώσει επιπλέον περίπου 400.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ