Είχαν πάει στο Χολαργό για… πόλεμο

Είχαν πάει στον Χολαργό για… πόλεμο

Δέκα άτομα που μετέφεραν μαζί τους… οπλοστάσιο (μολότοφ, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο κ.α.) συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία κοντά στο κλειστό του Χολαργού και πριν την έναρξη της αναμέτρησης Χολαργός – ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής!

Όπως όλα δείχνουν, η Αστυνομία πρόλαβε ραντεβού αντίπαλων οπαδών έξω από το κλειστό του Χολαργού και πιθανόν μακελείο, σύμφωνα με τα όσα βρέθηκαν στην κατοχή των οπαδών, που συνελήφθησαν και αναμένεται να παραπεφθούν στις αρμόδιες αρχές.

 

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (7-4-2013) και πριν την έναρξη προγραμματισμένου αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής που διεξήχθη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού, εντοπίσθηκε πλησίον του Γυμναστηρίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δ.Ε.Λ.Τ.Α. ομάδα οκτώ (8) ημεδαπών ηλικίας 21 έως 33 ετών να κατέχουν ένα (1) πλαστικό κιβώτιο που περιείχε είκοσι (20) αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ) και συνελήφθησαν.

Επίσης λίγη ώρα αργότερα εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δ.Ε.Λ.Τ.Α. στον προαύλιο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων ένας (1) 33χρονος ημεδαπός να κατέχει έναν (1) υαλοθραύστη και ένα (1) σπρέι πιπεριού και συνελήφθη.

Την ίδια ώρα εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πλησίον του Γυμναστηρίου ένας (1) 35χρονος ημεδαπός να κατέχει εντός αυτοκινήτου, το οποίο μόλις είχε σταθμεύσει, μία (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο και ένα (1) σπρέι και συνελήφθη.

 Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν κατά περίπτωση τα αδικήματα της παράβασης των Διατάξεων «σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες» και παράβαση των Νόμων «περί όπλων», «περί εξωσχολικού αθλητισμού», «καταπολέμησης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και «περί ίδρυσης οργάνωσης και λειτουργίας αθλητικών επαγγελματικών ενώσεων».

Δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

Η φωτογραφία είναι από τις μολότοφ, που βρέθηκαν στην κατοχή των οκτώ οπαδών.

Πηγή: pamesports.gr.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ