Εισβολή οπαδών στη προπόνηση του Ηρακλή

Εισβολή οπαδών στη προπόνηση του Ηρακλή

Άσχημες εικόνες αντίκρισαν σύμφωνα με μαρτυρίες τους οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή, στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με το Παναιτωλικό.

Περίπου 60 οπαδοί λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης έβριζαν και στη συνέχεια επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές, ξεσπώντας μ’ αυτόν τον τρόπο για τη μη επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Παρόντες στο περιστατικό από την πλευρά της διοίκησης ήταν οι δύο αντιπρόεδροι, Γιώργος Μανίκας, Αργύρης Ασφαλτίδης, οι οποίοι επίσης δέχτηκαν επίθεση. Για αρκετά λεπτά η κατάσταση είχε ξεφύγει. Στη συνέχεια όλα ηρέμησαν με τη παρέμβαση της αστυνομίας.

Πριν λίγο, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 εξέδωσε ανακοίνωση που καταδικάζει τα γεγονότα, συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 καταδικάζει τα απαράδεκτα γεγονότα, τα οποία έλαβαν χώρα σήμερα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Επιπλέον δηλώνει ρητά ότι είναι αποφασισμένη να προστατεύσει με κάθε τρόπο τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος από γεγονότα τα οποία αμαυρώνουν την ιστορία της ομάδας μας.

Τέλος, δηλώνει ότι τα γεγονότα αυτά δημιουργούν ερωτηματικά, καθώς εκδηλώθηκαν λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση συνέντευξης τύπου του σχεδιασμού της επόμενης ημέρας της ομάδας.»

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ