Έφτασε στην Αθήνα ο Πέτριτς. Τι δήλωσε για τον ΠΑΟ

Έφτασε στην Αθήνα ο Πέτριτς. Τι δήλωσε για τον ΠΑΟ

 

Ανήμερα των Φώτων ο Μλάντεν Πέτριτς ήρθε στην Ελλάδα με στόχο να… φωτίσει περισσότερο την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού!

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, με μικρή καθυστέρηση το αεροπλάνο από το Λονδίνο προσγειώθηκε στον αεροδιάδρομο του «Ελ. Βενιζέλος» και λίγο αργότερα ο Κροάτης φορ εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων όπου τον περίμεναν οι εκπρόσωποι του τύπου! Με δεδομένη την παρουσία του στην Αθήνα όλα δείχνουν ότι ο Πέτριτς συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και άμεσα θα φορέσει την φανέλα του, δυναμώνοντας τον περισσότερο επιθετικά!

Ο πρώην άσος του Αμβούργου, αλλά και με θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν χαμογελαστός και παρά το ταξίδι δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους Έλληνες δημοσιογράφους που τον… καλωσόρισαν!

«Ήρθα πεινασμένος για ποδόσφαιρο» ήταν η πρώτη χαρακτηριστική ατάκα του Πέτριτς, ο οποίος μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως μίλησε και με τον Γιώργο Καραγκούνη για τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο υπήρξαν για ένα διάστημα συμπαίκτες στην Φούλαμ!

Φυσικά όπως είπε εκτός από τον «Κάρα» για την νέα ομάδα μίλησε ακόμη με δύο Κροάτες που είναι στον Παναθηναϊκό και θα είναι πλέον συμπαίκτες και φυσικά πρόκειται για τον Σίλντεφλεντ και τον Πράνιτς! Σχετικά πάντως με το διάστημα ετοιμότητας του, είπε ότι θα χρειαστεί περίπου 15 ημέρες έτσι ώστε να είναι… φουλ μάχιμος στο πλάνο Αναστασίου!

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ