Δήλωση-σοκ από Πογκμπά: «Αν μιλήσω, είμαι νεκρός»

Η ήττα από τη Γουέστ Χαμ έφερε μεγαλύτερη γκρίνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Πολ Πογκμπά να ξεσπά εναντίον των δημοσιογράφων.

Ο Γάλλος μέσος αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι με τα «σφυριά», αλλά έγινε αλλαγή και αποχώρησε εν μέσω αποδοκιμασιών, δίνοντας τη θέση του στον Φρεντ.

Με αφορμή τον συγκεκριμένο αγώνα, οι ρεπόρτερ των «κόκκινων διαβόλων» ζήτησαν από τον 25χρονο διεθνή άσο να τους κάνει δηλώσεις, αλλά αυτός βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει για όσα γράφονται για αυτόν το τελευταίο διάστημα.

«Με θέλετε νεκρό; Aν μιλήσω, αυτό θα γίνει», είπε οργισμένος ο Πογκμπά και αποχώρησε!

Κατά τα λοιπά, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ζινεντίν Ζιντάν πήρε τηλέφωνο τον Ζοσέ Μουρίνιο για να τον διαβεβαιώσει πως δεν είχε καμία επικοινωνία με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ για να τον αντικαταστήσει.

Ωστόσο, τον συγκεκριμένο διάλογο όχι μόνο διέψευσε ο Πορτογάλος τεχνικός, αλλά χαρακτήρισε ως «ανοησία» το εν λόγω δημοσίευμα.

Πάντως, το κλίμα για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ιδιαίτερα «βαρύ» στο «Όλντ Τράφορντ», καθώς τα αποθέματα υπομονής των φιλάθλων φαίνεται να λιγοστεύουν, μετά και την τελευταία ήττα της ομάδας από τη Γουέστ Χαμ με 3-1.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ