Σοκ για την Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ: Αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη έκπληξη στον τρίτο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ με την Ντέρμπι της Championship, που έχει προπονητή τον Φρανκ Λάμπαρντ να πετάει εκτός συνέχειας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 8-7 στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια) μέσα στο Ολντ Τράφορντ και κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή του Μουρίνιο!

O Πορτογάλος δεν κατέβασε τα… δεύτερα με την 11αδα της Γιουνάιτεντ να έχει μέσα Λουκάκου, Μαρσιάλ, Μάτα και αρκετούς ακόμα παίκτες της πρώτης γραμμής. Έτσι οι γηπεδούχοι άνοιξαν μόλις στο 3΄ το σκορ με τον Μάτα και τα πράγματα έδειχναν πως η Γιουνάιτεντ θα έχει εύκολο βράδυ, αν και το δεύτερο γκολ δεν ήρθε πριν φύγει το ημίχρονο προκειμένου να… καθαρίσει το ματς από νωρίς.

Η Ντέρμπι, όμως, είχε άλλη γνώμη! Κατάφερε με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Γουίλσον στο 59΄ να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ ο Ρομέρο στο 67΄ είδε την κόκκινη κάρτα για χέρι εκτός περιοχής και άφησε τη Γιουνάιτεντ με 10 παίκτες!

Ο Μάριοτ στο 85΄ έκανε από κοντά το 1-2, όμως στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η κεφαλιά του Φελαϊνί για να δώσει προσωρινά το φιλί της ζωής στους «κόκκινους διαβόλους».

Η κανονική διάρκεια τελείωσε στο 2-2 και έτσι η πρόκριση θα κρινόταν στα πέναλτι, καθώς δεν υπάρχει παράταση στη διοργάνωση.

Εκεί όλοι ευστόχησαν, εκτός από τον Τζόουνς ο οποίος έχασε το τελευταίο πέναλτι της Γιουνάιτεντ και έτσι η Ντέρμπι με το 8-7 τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ