“Δεν φοβόμαστε τους Γερμανούς”

Οι διεθνείς μας σέβονται την Γερμανία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν την φοβούνται, όπως υπογράμμισαν στην συνέντευξη Τύπου οι Γιάννης Μανιάτης και Γρηγόρης Μάκος.

“Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του Euro”, τόνισε ο μέσος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: “Η Γερμανία είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Εμείς θα μπούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και ποτέ δεν ξέρεις… Ένα παιχνίδι είναι. Σίγουρα είναι φαβορί οι Γερμανοί, αλλά 90 λεπτά είναι μόνο και θα τους “κοιτάξουμε στα μάτια”.

Ο Μανιάτης αναφέρθηκε στον ελληνικό λαό για τον οποίο δήλωσε: “Θέλουμε να του δώσουμε χαρά. Αυτό που καταφέραμε με τη Ρωσία είναι να βγάλουμε κόσμο στο δρόμο και θέλουμε να το ξανακάνουμε, να δίνουμε χαρά στους Έλληνες και να τους κάνουμε να χαμογελούν. Οι Έλληνες είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα. Με τη Γερμανία είμαστε πάλι αουτσάιντερ, αλλά είναι ένα μονό παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν”.

Ερωτηθείς για τη δυσμενή παράδοση εναντίον της Γερμανίας, ο άσος των Ολυμπιακού απάντησε: “Δεν έχει σημασία από πότε έχουμε να κερδίσουμε. Την Παρασκευή έχουμε παιχνίδι και οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Θα τα δώσουμε όλα. Σίγουρα είναι φαβορί η Γερμανία, αλλά εμείς θα τους “κοιτάξουμε στα μάτια”. Και τους Ρώσους 19 χρόνια είχαμε να τους κερδίσουμε”.

Από την πλευρά του, ο Μάκος εστίασε στην επιτυχία της εθνικής: «Είναι πολύ μεγάλο αυτό που καταφέραμε. Βρισκόμαστε ακόμη στην Πολωνία, δεν χωράει πλέον κανένα άγχος. Παρά τις ατυχίες και τις απουσίες καταφέραμε με πολύ μεγάλο πάθος να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στο παιχνίδι της Παρασκευής δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα κοιτάξουμε τους Γερμανούς στα μάτια».

Όσο για τις απουσίες της εθνικής, ο Μάκος εκτιμά ότι τα όποια κενά θα καλυφθούν επαρκώς: “Έχουμε αποδείξει ότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Θεωρώ ότι, αν είμαι εγώ αυτός που θα καλύψει το κενό του Καραγκούνη, θα τα καταφέρω 100%, κι αυτό θα ήθελα να συνδυαστεί με μία πρόκριση για την εθνική ομάδα”.

Το “Μφινάλε” της συνέντευξης, πάντως, ήταν το καλύτερο δυνατό. “Πιστεύεις ότι ο Μανιάτης θα παντρευτεί την καθορισμένη ημερομηνία (σ.σ. ο γάμος έχει προγραμματιστεί την 1η Ιουλίου, ημέρα διεξαγωγής του τελικού);”, ρωτήθηκε ο μέσος της ΑΕΚ. “Εγώ αυτό που είπα και στην Ιωάννα είναι ότι, αν χρειαστεί, το πολύ-πολύ να παντρευτούν εδώ. Τον παπά θα τον κάνω εγώ στο τέλος. Τα μούσια γιατί τα έχουμε; Θα τους παντρέψω στην Ουκρανία”, απάντησε ο Μάκος.   

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ