Πέτρος Μάνταλος: Δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα – Το ρομαντικό ταξίδι με την Χριστίνα

Έπειτα από πέντε χρόνια χωριστής πορείας, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος και η σύντροφός του, Χριστίνα, γιόρτασαν την επανασύνδεσή τους με ένα ρομαντικό ταξίδι στα Εμιράτα.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Πολύ δυνατή για να σβήσει φαίνεται πως είναι η φλόγα του έρωτα ανάμεσα στον Πέτρο Μάνταλο και τη σύντροφό του, Χριστίνα. Έπειτα από πέντε χρόνια που έζησαν χωριστά, οι ζωές τους συναντήθηκαν ξανά. Κι αφού είναι και πάλι μαζί, αποφάσισαν να γιορτάσουν την επανασύνδεση με ένα ρομαντικό ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Όπως αναφέρει η Realife, ο Πέτρος και η Χριστίνα είχαν έρθει κοντά το 2016. Εκείνη ήταν οπαδός της ΑΕΚ, με τα χρώματα της οποίας αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής. Γνωρίστηκαν και έδωσαν μια ευκαιρία, όμως το ειδύλλιο τότε δεν ευδοκίμησε, με τον Πέτρο Μάνταλο να αρνείται να προχωρήσει σε κάποια δημόσια δήλωση για τον χωρισμό. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι δεν εκθέτει στη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή και αρκείται να μιλά μόνο με την αγωνιστική του παρουσία είτε με την ομάδα των «κιτρινόμαυρων» είτε την Εθνική.

Συνεπής σε αυτή την τακτική του έμεινε και στις αρχές του 2022, όταν κυκλοφόρησε η είδηση του τέλους της σχέσης του με τη Γωγώ Φαρμάκη. Από τότε μέχρι και σήμερα, που έχει επανασυνδεθεί με την όμορφη Χριστίνα, ο ποδοσφαιριστής επιλέγει να τηρεί σιγήν ιχθύος.

Η ολιγοήμερη απόδραση σε έναν προορισμό όπου οι δυο τους ήταν απλοί τουρίστες ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαν να έχουν αυτό το διάστημα. Εκτός από την παραμονή τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου απόλαυσαν την ιδιαίτερη γοητεία του πολιτισμού της χώρας, είχαν την ευκαιρία και για ένα ταξίδι στην έρημο, το οποίο ο Πέτρος Μάνταλος απαθανάτισε και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Αυτή η κίνηση εξωστρέφειας ίσως είναι ενδεικτική και του πόσο καλά πέρασε σε αυτό το ταξίδι ο διεθνής.

Ο ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του, η οποία έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσιες Σχέσεις, χάρηκαν τον ήλιο και τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα, λίγο πριν εκείνος επιστρέψει προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της ΑΕΚ για την προετοιμασία στην Ολλανδία. Ο παίκτης προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο Μπουργκ Χάαμστεντε, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν για τους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει και πάλι στις 21 Δεκεμβρίου, μετά το τέλος του Μουντιάλ. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Πέτρου, το ζευγάρι αναμένεται να περάσει τις γιορτινές ημέρες εντός των τειχών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ