Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Οδυνηρή περιπέτεια για Φινλανδό σκιέρ – Πάγωσε το μόριό του

Η περιπέτεια ενός Φινλανδού σκιέρ που συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μοιάζει απίστευτη ωστόσο είναι πραγματική.

Ο Ρέμι Λίντχολμ ήταν ένας από τους πολλούς αθλητές που διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες που επικρατούσαν στους φετινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που ολοκληρώθηκαν στο Πεκίνο. Ο αθλητής συμμετείχε στον αγώνα των 50χλμ, ο οποίος τελικά έγινε 30χλμ λόγω του ψύχους, καθώς το Σάββατο, πέρα από τις χαμηλές θερμοκρασίες υπήρχε και τρομερός άνεμος. τιο γεγονός αυτό έκανε τις συνθήκες για τους σκιέρ ιδιαίτερα δύσκολες με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να μικρύνουν την απόσταση.

Κατά τον τερματισμό, οι διαγωνιζόμενοι χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να επανέλθουν για να συνέλθουν από το ψύχος καθώς οι στολές και όσα φορούσαν για να καλύψουν τα αυτιά τους, δεν βοήθησαν.

Ωστόσο, σύμφωνα με και με την Daily Mail, ο Φινλανδός αθλητής αντιμετώπισε ένα ιδιαίτερο πρόβλημα σε ένα ευαίσθητο σημείο του σώματός του.

«Μπορείτε να μαντέψετε πoιο μέρος του σώματός μου ήταν παγωμένο όταν τερμάτισα. Ήταν μία από τις χειρότερες διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχα. Έπρεπε να δώσεις μάχη. Προσπαθούσα απλά να αγνοήσω τον πόνο και να συνεχίσω»» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο 24χρονος.

Ο Ρέμι Λίντχολμ εξήγησε ότι χρησιμοποίησε μια θερμοφόρα για να να ξεπαγώσει το ευαίσθητο σημείο του σώματός του μόλις τελείωσε ο αγώνας. «Όταν τα μέρη του σώματος άρχισαν να ζεσταίνονται μετά τον τερματισμό, ο πόνος ήταν αφόρητος», πρόσθεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ