Δολοφονία Μακρή: Αναβλήθηκε η δίκη – Στο δικαστήριο και η Βικτώρια Καρύδα

Για τις 19 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης των δύο Βούλγαρων κατηγορούμενων, καθώς ο δικηγόρος τους δικάζει σε άλλο δικαστήριο.

της Άννας Κανδύλη

Στο δικαστήριο παρέστη η σύζυγος του επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα. Ο δικηγόρος της Γιάννης Μαρακάκης, δήλωσε ότι συναινεί στο αίτημα αναβολής.

“Χθες το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ένας εκ των μαρτύρων που είχαν κληθεί στην προδικασία αλλά δεν είχε κληθεί στο δικαστήριο δολοφονήθηκε την περασμένη Τρίτη. Είχε αναγνωρίσει τον δράστη της δολοφονίας Μακρή. Ίσως από το κινητό του συλληφθέντα για τη δολοφονία του μάρτυρα αντληθεί υλικό που να βοηθήσει τη δίκη, ίσως βρεθεί ο ηθικός αυτουργός”, ανέφερε στο δικαστήριο ο κ. Μαρακάκης.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Ο μικρότερος αδελφός, 34 ετών, έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία, ως ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018. Ο μεγαλύτερος αδελφός, 38 ετών, έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ