BINTEO-Δείτε τα γκολ της Μάντσεστερ Σίτι

BINTEO-Δείτε τα γκολ της Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με άνεση 3-1 της Γουέστ Μπρόμιτς στο «Έτιχαντ» και διατήρησε τις όποιες ελπίδες της για τον τίτλο, όμως η νίκη της αυτή μετριάστηκε από τον τραυματισμό του Νταβίντ Σίλβα ο οποίος έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε στον δεξιό του αστράγαλο.

Οι «πολίτες» ξεκίνησαν δυναμικά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Ζαμπαλέτα. Λίγο αργότερα μάλιστα, με την συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα, ο Κουν Αγουέρο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Από τη μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν κενούς χώρους και κατάφεραν να μειώσουν στο 16’ με πολύ όμορφο τέρμα του Ντόρανς. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, όμως, ο Μάρτιν Ντεμικέλις έγινε κάτοχος της μπάλας, μετά την προσπάθεια του Κομπανί, και την έσπρωξε στα δίχτυα, δίνοντας ξανά ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα του. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και το 3-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Σίτι πλησίασε στο -6 από τη πρωτοπόρο Λίβερπουλ, έχοντας παράλληλα και ένα παιχνίδι λιγότερο, γεγονός που της δίνει ακόμη μαθηματικές ελπίδες για τη κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι φίλοι των γηπεδούχων ανήρτησαν πανό τα οποία έδειχναν ειρωνικά την επιθυμία των οπαδών της Σίτι να παραμείνει ο Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της μισητής συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Γκαρσία, Φερναντίνιο, Νασρί, Σίλβα, Τζέκο, Αγουέρο.

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Ντόουσον, Όλσον, Ρίτζουελ, Τζόουνς, Αμαλφιτανό, Μουλούμπου, Ντόρανς, Μπραντ, Σεσενιό, Βίντρα.

Η βαθμολογία

1. Λίβερπουλ 80

2. Τσέλσι 75

3. Μάντσεστερ Σίτι 74*

4. Άρσεναλ 70

5. Έβερτον 69

6. Τότεναμ 63

7. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 57*

8. Σαουθάμπτον 49

9. Νιούκαστλ 46

10. Στόουκ 44

11. Κρίσταλ Πάλας 43

12. Γουέστ Χαμ 37

13. Χαλ 36*

14. Σουόνσι 36

15. Άστον Βίλα 35*

16. Γουέστ Μπρομ 33*

17. Νόριτς 32

18. Κάρντιφ 30

19. Φούλαμ 30

20. Σάντερλαντ 29

**ματς λιγότερο

ΠΗΓΗ: pamesports

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: youtube, MaxSoccer200

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ