Μπαρτζώκας: Αν ήταν άλλο ματς δεν θα έπαιζε ο Πέτγουεϊ

Μπαρτζώκας: Αν ήταν άλλο ματς δεν θα έπαιζε ο Πέτγουεϊ

«Εάν ήταν άλλο ματς ο Πέτγουεϊ δεν θα έπαιζε», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον τραυματισμό του Αμερικανού φόργουορντ και τα λόγια του είναι χαρακτηριστικά για το πώς αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την τέταρτη αναμέτρηση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.

«Δεν υπάρχει καμιά διαφοροποίηση όσον αφορά στον στόχο», εξήγησε ο Μπαρτζώκας και τόνισε ότι: «Θα παίξουμε πάρα πολύ αποφασιστικά, δεν σκεφτόμαστε την πιθανότητα πέμπτου παιχνιδιού. Ούτε μπορεί κανείς να κοιμηθεί ή να είναι ήσυχος. Παίζουμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης κατά τη γνώμη μου, είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Πρέπει να παλέψουμε κάθε μπάλα, κάθε κατοχή και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αυτή είναι η μοναδική μας επιδίωξη».

«Νομίζω πως όποιος καταλαβαίνει λίγο το μπάσκετ μπορεί να δει που στοχεύσαμε και κάνει ένα καλό διάβασμα των στατιστικών μπορεί να δει που είναι δυνατή η Ρεάλ», συνέχισε ο προπονητής του Ολυμπιακού σε ερώτηση σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει αύριο η ομάδα του. «Το μεγάλο της όπλο είναι η μεγάλη εμπειρία, έχουν τίτλους οι παίκτες της. Η Ρεάλ χτίστηκε φέτος για να πάρει την Ευρωλίγκα με μια σειρά κινήσεων τα προηγούμενα χρόνια. Ακούω ότι ο Μίροτιτς του χρόνου θα είναι στους Μπουλς, ο Γιουλ στους Ρόκετς και φέτος είναι η μεγάλη τους ευκαιρία».

«Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και να τους βάλουμε πίεση», υπογράμμισε ο Μπαρτζώκας και σημείωσε :«Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου όπως και στο τρίτο ματς. Θέλω να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί».

«Να σας αναφέρω χαρακτηριστικά πως ο Πρίντεζης έλειπε καιρό και έπαιξε τρία ματς σε δέκα ημέρες», παρατήρησε ακόμη ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης τις δύο τελευταίες σεζόν.

«Είδατε τον Κάρολ, ο οποίος είναι ποιοτικός πως δεν κατάφερε να ανταποκριθεί. Χρειάζεται και λίγη τύχη για να κερδίσεις τη Ρεάλ».

ΠΗΓΗ: pamesports

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ