Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ 4-1

ΒΙΝΤΕΟ-Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ 4-1

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά τον εκτός έδρας αγώνα της, αλλά το όνειρα της για κάποιο θετικό αποτέλεσμα είχαν διάρκεια μόλις πέντε λεπτά.

Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ «πυροβόλησε» στο 5ο λεπτό, κάνοντας το 1-0 (αυτό ήταν το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα, καθώς είχε σκοράρει και κόντρα στην Ατλέτικο για το ισπανικό Σούπερ Καπ) και η… παράσταση ουσιαστικά έλαβε τέλος τρία λεπτά αργότερα, με τον Λιονέλ Μέσι να διπλασιάζει τα τέρματα των Καταλανών.

To 3-0 έκανε ο Μπουσκέτς στο 23′, με την Σοσιεδάδ να μειώνει σε 3-1 με τον Ντε Λα Μπέλα στο 64′. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μπάρτρα στο 77ο λεπτό, μετά από ασίστ του Μέσι.

Αυτή ήταν η 6η νίκη της Μπαρτσελόνα σε ισάριθμούς αγώνες, ισοφαρίζοντας παράλληλα την καλύτερη επίδοση της. Η Λεβάντε από την άλλη πλευρά, με τον Λουκά Βύντρα και τον Αντρέα Ίβανσιτς να έχουν φανέλα βασικού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βαγιαδολίδ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1 για την 6η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαμπά Ντιαβαρά στο 36′, ωστόσο η Βαγιαδολίδ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 έξι λεπτά αργότερα με τον Χάβι Γκέρα.Η Λεβάντε θα μπορούσε να έπαιρνε κεφάλι στο σκορ στο 45′, όμως ο Ίβανσιτς δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Η Ατλέτικο έπιασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή, μετά από την αγχωτική νίκη της απέναντι στην Οσασούνα. Ο Ντιέγκο Κόστα ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων για την ομάδα της Μαδρίτη, με τον Ριέρα να μειώνει σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ