Αρνείται τη χειρονομία ο Ντι Μαρία

Αρνείται τη χειρονομία ο Ντι Μαρία

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ξεκαθάρισε ότι δεν είχε πρόθεση να… δείξει τα γεννητικά του όργανα στον κόσμο και κατηγόρησε τις εφημερίδες.

Η αλήθεια είναι πως τα δημοσιεύματα γύρω από τον Αργεντινό και το μέλλον είναι πολύ συχνά, γεγονός που τον έχει εξοργίσει. Την ώρα που έγινε αλλαγή στο ματς με τη Θέλτα έφερε το χέρι στα γεννητικά του όργανα, κίνηση που ερμηνεύτηκε ως… μήνυμα στον κόσμο που τον αποδοκίμασε. Στη συνέχεια, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση και τόνισε ότι τα ΜΜΕ θέλουν να τον φέρουν απέναντι στον κόσμο και την ομάδα!

«Αντέχω τις αποδοκιμασίες, δεν έκανα καμία χειρονομία σε κανέναν. Απλά… τακτοποιήθηκα και συνέχισα να τρέχω», τόνισε στο ραδιόφωνο Fox Sport ενώ λίγο αργότερα, μιλώντας στο Radio Network πρόσθεσε:

«Αν το έκανε άλλος, αυτή η χειρονομία θα περνούσε έτσι. Αλλά όταν το κάνω εγώ, είναι πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες», είπε χαρακτηριστικά, ενώ έριξε ευθύνες στα Media για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί προς το πρόσωπό του: «Ίσως ο Τύπος στην Ισπανία δεν με θέλει, επειδή δεν δίνω συνεντεύξεις. Θέλουν να στρέψουν τον κόσμο και το σύλλογο εναντίον μου». Στη συνέχεια, τόνισε ότι και ο Γκονσάλο Ιγουαΐν είχε την ίδια μεταχείριση: «Ο Ιγουαΐn έβαζε 20-30 γκολ τη χρονιά και ζούσαν για να λένε ότι πρέπει να φύγει».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε ξανά στη χειρονομία: «Η οικογένειά μου ήταν στο γήπεδο. Δεν θα έκανα μια τέτοια χειρονομία μπροστά τους. Απολαμβάνω να παίζω, να βοηθάω την ομάδα και να μην μιλάω στον Τύπο. Εδώ είμαι ευτυχισμένος, έχω την υποστήριξη τον συμπαικτών μου και του προπονητή Αντσελότι».

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ