Αποκλείστηκε από το EURO η Κύπρος

Η Κύπρος δεν κατάφερε να προκριθεί, καθώς ηττήθηκε 2-3 από τη Βοσνία στη Λευκωσία για την 10η αγωνιστική στον 2ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2016, με αποτέλεσμα να είναι στα μπαράζ η Βοσνία.

Πέρασαν στα τελικά η Κροατία ως 2η από τον 8ο όμιλο, καθώς η Ιταλία νίκησε με 2-1 τη Νορβηγία, αλλά και η Τουρκία ως καλύτερη 3η όλων των γκρουπ, ενώ εκτός EURO είναι η Ολλανδία που έχασε εντός με 3-2 από την Τσεχία.

Οι Τούρκοι νίκησαν 1-0 την Ισλανδία στο Ικόνιο, την ίδια ώρα που το Καζακστάν πήρε «διπλό» στην Λετονία. Η Κύπρος απέδειξε ότι είχε δικαίωμα στο όνειρο, αλλά δεν θα το ζήσει.

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη πήρε τελικά την 3η θέση στον 2ο όμιλο που οδηγεί στα μπαράζ για την πρόκριση στο EURO 2016 με το 2-3, αλλά οι διεθνείς Κύπριοι απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου για την υπερπροσπάθεια, την προσωρινή ανατροπή του σκορ και κυρίως για το όμορφο ταξίδι σ’ αυτά τα προκριματικά.

Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με τον Μεντούνιανιν στο 13’ και η Κύπρος έκανε την ανατροπή πριν από τον ημίχρονο με γκολ από τους Χαραλαμπίδη στο 32’ και Μυτίδη στο 41’. Τελικά, στο 44’ ο Μεντούνιανιν σκόραρε ξανά (2-2) σε καθοριστικό σημείο. Η Βοσνία πέτυχε και τρίτο γκολ με κεφαλιά του Τζούριτς στοπ 67’, ενώ λίγο πριν το Βέλγιο είχε κάνει το 1-0.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Διαβάστε επίσης:

Το προκλητικό βίντεο πριν το Αλβανία – Σερβία – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ