Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Αποθεώθηκε στην Καρδίτσα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της, την Καρδίτσα, και η υποδοχή της ήταν άκρως συγκινητική.

Μετά το θρίαμβο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου, όπου κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα 35 και τα 20χλμ βάδην, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «πνίγηκε» στις αγκαλιές συγγενών και φίλων, που έσπευσαν να την υποδεχθούν.

Την Καρδιτσιώτισα πρωταθλήτρια υποδέχθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλης Τσιάκος και της απένειμε αναμνηστική πλακέτα που έφερε το έμβλημα του Δήμου, το όνομα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και τους τίτλους που κατέκτησε στο Μόναχο. Η πλακέτα συνοδεύτηκε και από μία ανθοδέσμη. Αντίστοιχη πλακέτα εδόθη και από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, Κ. Νούσιο.

«Ήσασταν μαζί μου όλοι στον αγώνα μου. Ήσασταν δίπλα μου. Με ξέρετε από παιδάκι και χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια οι κόποι ανταμείβονται με αυτόν τον μοναδικό τρόπο, τα δύο χρυσά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Τα λόγια είναι περιττά με την εικόνα που βλέπω. Χαίρομαι πάρα πολύ, εύχομαι στο μέλλον να χειροκροτήσουμε πολλά παιδιά εδώ στην ίδια πλατεία. Να είμαι εδώ δίπλα και να τα καμαρώνω», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η λιτή εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την φιλαρμονική του Δήμου Καρδίτσας με την αθλήτρια να δέχεται στη συνέχεια κατ’ ιδίαν συγχαρητήρια και ευχές από όλους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ