Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Έχω βγάλει φτερά και πετάω – Πίνω καμία… μπύρα για να το συνειδητοποιήσω» λέει η μητέρα της

Την αγωνία της μέχρι να έρθει και το δεύτερο χρυσό μετάλλιο, αλλά και την χαρά της για την νέα επιτυχία της κόρης της στα 20 χλμ βάδην, δεν μπορούσε να κρύψει η μητέρα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη.

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στην Καρδίτσα, στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν, το τσιπουράδικο και βαθιά συγκινημένη μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Όπως αποκάλυψε η συμβουλή της ήταν να μην αγωνισθεί σήμερα στα 20χλμ, αλλά η Αντιγόνη δεν την άκουσε και ευτυχώς για την Ελλάδα, δικαιώθηκε.

«Έχω βγάλει φτερά και πετάω! Ξεπέρασε τα πάντα σήμερα. Έδειξε τι εστί Αντιγόνη. Το έδειξε σε εμένα που την γέννησα, όχι στον κόσμο», δήλωσε αρχικά η μητέρα της.

«Σήμερα δεν πίστευα ότι θα είναι στην πρώτη θέση. Αυτή μέτρησε τις δυνάμεις της, για να μπει. Όταν είδα τι κάνει… τρελάθηκα», εκμυστηρεύτηκε και τόνισε -σχετικά με το εάν θα επιστρέψει η κόρη της στο τσιπουράδικο: «Είναι βασικό στέλεχος. Τώρα που θα γυρίσει… εάν δηλώσει παραίτηση και εάν την δεχθούμε».

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αφιέρωσε το μετάλλιό της σε όσους πίστεψαν σε εκείνη και τις ικανότητές της, ενώ η οικογένειά της προετοιμάζεται για να την υποδεχτεί. “Η Πολιτεία, δεν ξέρω κ δεν με ενδιαφέρει. Η αγκαλιά μας είναι εδώ” ανέφερε η κ. Γιώτα και τόνισε πως θα συνεχίσει και σε άλλους αγώνες με στόχο την κορυφή του κόσμου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ