Αντι-Τζιμπούρ και Αμαλφιτανό

Αντι-Τζιμπούρ και Αμαλφιτανό

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ζήτησε και πήρε άδεια για να βρει ομάδα στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός του έδωσε διορία λίγες μέρες για να φέρει πρόταση και πάει για φορ υψηλών προδιαγραφών από τη διεθνή αγορά.

Ο Αλγερινός που μιλάει με την Μπούρσασπορ αλλά και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες θέλει να κάνει ένα δυνατό συμβόλαιο στο εξωτερικό και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του κι ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει εφόσον η πρόταση που θα δεχτεί θα είναι ικανοποιητική.

Η προεργασία για τον αντικατάστάτη του Τζιμπούρ έχει ήδη ξεκινήσει, με πολλούς παίκτες να έχουν προταθεί στους Πειραιώτες που θέλουν ένα δυνατό όνομα για να πλαισιώσει τον Μήτρογλου στη γραμμή κρούσης.

Ο διεθνής Άγγλος φορ Κάρλτον Κόουλ που φεύγει από την Γουέστ Χαμ προστέθηκε στη λίστα, η οποία περιλαμβάνει αστέρια όπως ο Παραγουανός Βαλντέζ, ο Ιταλός Μπιάνκι, ο Αργεντίνος Σαβιόλα, ο Σουηδός Ελμάντερ, ο Κροάτης Πέτριτς κ.α.Άμεσος μεταγραφικός στόχος παραμένει ο Μοργκάν Αμαλφιτανό, με τον Ολυμπιακό να είναι διατεθειμένος για βελτιωμένη πρόταση στην Μαρσέιγ ώστε να αποκτήσει τον Γάλλο χαφ και να τον έχει μαζί του στην προετοιμασία της Αυστρίας.

Όσον αφορά στις αποχωρήσεις, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις με το ενδιαφέρον που έχει δείξει η Κιέβο Βερόνα για την απόκτηση του Λεάντρο Γκρέκο.Σήμερα θα γίνει η παρουσίαση των Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρη στο Καραίσκάκη (13.00).

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ