Αντετοκούνμπο: Μας συστήνει τον δεύτερο γιο του – ΦΩΤΟ

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόσο σε αθλητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Πριν από λίγες μέρες ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έγινε για 2η φορά πατέρας με τη σύντροφό του, Μαράια, να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Greek Freak ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία που έχει αγκαλιά τα δυο παιδιά του, γράφοντας: «Αγαπώ τα αγόρια μου». Οι φήμες για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του ζευγαριού είχαν φουντώσει όταν είχαν βγει βόλτα σε ένα εμπορικό κέντρο και η Μαράια είχε σε μάρσιπο το νεογέννητο.

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μπακς και ΜVP των τελικών θα ξεκινήσει τη σεζόν με την ψυχολογία στα ύψη, αφού πλέον η οικογένεια του μεγάλωσε, με την Μαράια να τον κάνει για άλλη μια φορά τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το τρυφερό του μήνυμα για τον γιο του

Ο γιος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λίαμ είναι σίγουρα η αδυναμία του “Greek Freak” κάτι που έδειξε για ακόμα μία φορά με ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram. Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μπακς ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό όπου στη μία είναι ο γιος του με μία μπάλα του μπάσκετ και στην άλλη ο ίδιος στην προπόνηση των “ελαφιών”.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμά του, “Με ρωτάνε τι κάνω και για ποιον το κάνω”, δείχνοντας έτσι πως ό,τι κάνει στη ζωή του το κάνει για χάρη του γιου του.

Αντετοκούνμπο και Γκάλης μαζί – Η επική συνάντηση

Πολλοί θαυμαστές του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Νίκου Γκάλη περίμεναν χρόνια αυτή τη στιγμή. Ο Greek Freak φρόντισε να τους ικανοποιήσει δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα από τη συνάντησή του με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του NBA συναντήθηκε με τον Νίκο Γκάλη, ενώ στην παρέα ήταν και ο Θοδωρής Παπαλουκάς αλλά και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Φυσικά μαζί τους ήταν και το… τρόπαιο.

Γιάννης ΑντετοκούνμποΓιάννης Αντετοκούνμπο

 

“Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με το μπάσκετ στην Ελλάδα 🙏🏽🇬🇷🏆..!! Είδα τη φωτιά στα μάτια του.. Τι βραδιά 🔥 Nick the Greek x Greek Freak x Elevator x Theo” έγραψε στη λεζάντα ο Αντετοκούνμπο.

Ήδη η φωτογραφία μετρά περίπου μισό εκατομμύριο like.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα σχόλια:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ