Ανακρίνεται οπαδός της Ρόμα

Ανακρίνεται οπαδός της Ρόμα

Η ιταλική αστυνομία έκανε γνωστό ότι έχει στα χέρια της οπαδό της Ρόμα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός που πυροβόλησε τους Ναπολιτάνους.

Στην Ιταλία αυτή την στιγμή κυκλοφoρούν διάφορες εκδοχές για το τι ακριβώς έγινε και πώς φτάσαμε στο σημείο να πυροβολήσουν κάποιοι οπαδούς της Νάπολι, με τον έναν από αυτούς να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή…

Σε άλλα ΜΜΕ αναφέρεται ότι πυροβόλησε καταστηματάρχης που φοβόταν ότι θα γίνει ληστεία στο μαγαζί του, σε άλλα ότι μπορεί να είναι η αστυνομία, αλλά η Gazzetta dello Sport και το πρακτορείο ειδήσεων Ansa επιμένουν ότι οι δράστες ήταν οπαδοί της Ρόμα.

Αυτή την εκδοχή ενισχύει τώρα και η είδηση ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της γνωστό οργανωμένο οπαδό των Τζαλορόσι, ο οποίος -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- αναγνωρίζεται ότι ήταν εκεί όταν έγινε το όλο σκηνικό. Αυτό επιβεβαιώνεται ουσιαστικά και από το… σπασμένο πόδι του, καθώς έγινε ένας πανικός μετά τους πυροβολισμούς.

Ο οπαδός, το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί, είναι στο νοσοκομείο και ήδη ανακρίνεται από την αστυνομία, η οποία ανακοίνωσε μόνο ότι ο συγκεκριμένος έχει παρελθόν και είχε συμμετοχή και σε διάφορα γεγονότα που είχαν λάβει χώρα στο Λάτσιο-Ρόμα στις 21 Μαρτίου 2004.

Όπως αναφέρουν και οι ιταλικές ιστοσελίδες, καλό για όλους θα είναι να μην επιβεβαιωθεί ότι αυτοί που πυροβόλησαν ήταν οπαδοί της Ρόμα…

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ