«Αγρίεψε» ο Μίτσελ

«Αγρίεψε» ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών του στην πρώτη προπόνηση της Πέμπτης κι αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε ξαφνικά δεύτερη προπόνηση.

Ο Ισπανός, που ήταν πολύ θυμωμένος και ουσιαστικά διέκοψε την προπόνηση, ζήτησε από τους παίκτες του να μη χαλαρώνουν και να έχουν την απαιτούμενη ένταση και προσήλωση, ενώ το ίδιο μήνυμα μετέφερε στους ερυθρόλευκους και ο Γιάννης Βρέντζος που πήγε στις εγκαταστάσεις.

Το «κουμπί» που πάτησε ο Ισπανός για να αφυπνίσει την ομάδα είχε αποτέλεσμα κάτι που φάνηκε στη συνέχεια.

Ο Μίτσελ είπε στους παίκτες ότι «δεν ήταν αυτή εικόνα σοβαρής προπόνησης, δεν θα το ανεχτώ ξανά από κανένα. Μη νομίζετε ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.»

Είναι σαφές ότι στον Ολυμπιακό δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να υπάρξει εφησυχασμός στο πρωτάθλημα και ζητούν να είναι η ομάδα σε κάθε παιχνίδι σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας.

Στα μεταγραφικά, οι εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα. Με την έρευνα αγοράς να συνεχίζεται από τον Ισά, ο οποίος κάνει επαφές στη Γαλλία, με πολλά ονόματα στην ατζέντα (Πεϊτσίνοβιτς, Μενσά, Μπρεσέ, Σκιλασί), αλλά και τη διοίκηση να διερευνά ηχηρές προτάσεις που έχει δεχτεί για διεθνείς άσους όπως του Μπουρντίσο, του Λουγκάνο ή του Χέιτινγκα. Μίτσελ και Βρέντζος είχαν συνάντηση για το θέμα της απόκτησης στόπερ.

Εν τω μεταξύ στο Βέλγιο γράφουν ότι ο Ολυμπιακός είπε όχι για την περίπτωση απόκτησης του Βέλγου εξτρέμ Τζόναθαν Λεζάρ, ο οποίος καταλήγει στη Μαλίν.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ