Αυτή είναι η νέα Marussia MR03

Αυτή είναι η νέα Marussia MR03

Χωρίς κάποια τελετή παρουσίασης, η ομάδα της Marussia ανακοίνωσε το νέο της μονοθέσιο για το 2014, την MR03.

Κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής, καθυστέρησαν κατά δυο ημέρες την εμφάνισή της στην πίστα της Χέρεθ, για τις πρώτες φετινές χειμερινές δοκιμές.

Όπως αναφέρει το autoblog.gr, οι μηχανικοί της ομάδας δούλεψαν ασταμάτητα από χθες το απόγευμα, όταν και έφτασε στην ισπανική πίστα το μονοθέσιο, και κατάφεραν τελικά να το έχουν έτοιμο σήμερα στις 4, για την πρώτη έξοδο από τα pit.

Το μονοθέσιο διαθέτει κινητήρα και κιβώτιο της Ferrari, στην πρώτη χρονιά συνεργασίας των δυο ομάδων, ενώ οι αναρτήσεις μπροστά είναι φιλοσοφίας push rod, με τη μύτη Garindan να «ξεχωρίζει».

Τα bardge boards φαίνονται να είναι αρκετά μικρά σε μέγεθος, ενώ η ομάδα δεν ακολούθησε την τάση κατά την οποία τα pod wings συνδέονται με τα side pods.

Τέλος, στην πίσω πτέρυγα μπορούμε με δυσκολία να διακρίνουμε μια κεντρική πυλώνα, με τις πίσω αναρτήσεις να είναι παραδοσιακά pull rod. Υπάρχουν μικρές εισαγωγές αέρα στο κάλυμμα του κινητήρα, μάλλον για την ψύξη του turbo και μπορούμε να διακρίνουμε ένα περίεργο πάνελ στο πλάι του monocoque.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ