Αυτές είναι οι 8 ομάδες που συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδας

Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία και Ατρόμητος είναι οι σύλλογοι που συγκροτούν την οκτάδα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και θα βρίσκονται στην κλήρωση της Δευτέρας.

Ο Πανιώνιος όχι απλώς υπερασπίστηκε τη νίκη του με 2-0 στη Νέα Σμύρνη, αλλά επικράτησε ξανά του ΟΦΗ, με 1-0 στο «Γεντί Κουλέ», χάρη σε τέρμα του Σπιριντόνοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλίσει την πρόκριση με το 5-1 στα Τρίκαλα επί της τοπικής ομάδας και την «σφράγισε» στην Τούμπα, όπου νίκησε ξανά, αυτή τη φορά με 2-1 και χάρη σε δύο τέρματα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (78′, πεν. 90+4′) την μαχητική ομάδα της Football League.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ΑΕΚ νίκησε ξανά τον Παναιτωλικό 1-0 με σκόρερ τον Έλντερ Λόπες και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου με συνολικό σκορ 5-0.

Το μεσημέρι της Τετάρτης στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός «επανέλαβε» τη νίκη του με 2-0 επί του Πλατανιά στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο (68′, 90+2′).

Σε ένα δραματικό παιχνίδι με τρεις αποβολές, η ΑΕΛ υπερασπίστηκε τη νίκη της με 3-0 επί της Ξάνθης στην Θεσσαλία και, παρότι ηττήθηκε με σκορ 2-0 στα Πηγάδια, θα βρίσκεται στην κλήρωση της Δευτέρας.

Η μοναδική ομάδα η οποία ανέτρεψε τα δεδομένα της πρώτης αναμέτρησης ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ισοπέδωσε με το εντυπωσιακό 4-0 τον Λεβαδειακό και έτσι υπερκάλυψε την ήττα του (1-0) στην Βοιωτία.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 την Λαμία στην Λεωφόρο, με σκόρερ τον Μουνιέ στο 74′, ωστόσο οι νεοφώτιστοι στην Super League προκρίθηκαν στους προημιτελικούς του Κυπέλλου, χάρη στην εντός έδρας νίκη τους με 4-1.

Την οκτάδα του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας συμπληρώνει ο Ατρόμητος, ο οποίος νίκησε σήμερα με το ίδιο σκορ (1-0) τον Αστέρα Τρίπολης, χάρη σε κεφαλιά του Καρασαλίδη.Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ