AEK – Βόλος Live: Πάρτι στην Opap Arena – Φίλαθλος ψήνει σουβλάκια στις εξέδρες – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Πάρτι έχει στηθεί εντός κι εκτός Opap Arena, όπου αυτή την ώρα διεξάγεται ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Βόλο. Το σφύριγμα της λήξης θα σημάνει και την στέψη της Ένωσης ως πρωταθλήτρια Ελλάδας για την σεζόν 2022-2023.

Χαρακτηριστικό της «τρέλας» που επικρατεί στους τυχερούς που βρίσκονται στις εξέδρες είναι η κίνηση ενός οπαδού της ΑΕΚ.  Με μια μικρή ψησταριά, έψησε σουβλάκια στις εξέδρες και κέρασε τους υπόλοιπους φιλάθλους γνωρίζοντας φυσικά την αποθέωση.

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr μέσα από την Opap Arena:

Στους δρόμους από το πρωί

Aπό τις 10 το πρωί τα καταστήματα εστίασης που βρίσκονται στην πλατεία μπροστά από την κεντρική είσοδο της ΟΠΑΠ Αρένα άρχισαν να σερβίρουν πελάτες οι οποίοι φορούσαν φανέλες και κασκόλ της ΑΕΚ, δέκα ώρες πριν από τον αγώνα με τον Βόλο (20:00), στον οποίο η Ένωση αναμένεται να «σφραγίσει» την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της.

Γύρω στις 4 το απόγευμα επικρατούσε το αδιαχώρητο παντού! Οι κεντρικοί δρόμοι Δεκελείας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου θύμιζαν προεκλογική συγκέντρωση της δεκαετίας του 1980, χιλιάδες φίλαθλοι κάθε φύλλου και κάθε ηλικίας, ένα «κιτρινόμαυρο» ποτάμι που γινόταν ολοένα και μεγαλύτερο. Οι πύλες της «Αγιάς Σοφιάς» άνοιξαν στις 4:30, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και ο κόσμος άρχισε να εισέρχεται.

Ήταν προφανές ότι εκείνοι που θα έμεναν απ΄ έξω ήταν -αν όχι περισσότεροι- περίπου ισάριθμοι με τους 31.000 τυχερούς οι οποίοι εξασφάλισαν θέση μέσα στο γήπεδο.

Σε όλα τα μαγαζιά γύρω από το γήπεδο δεν υπήρχε άδεια καρέκλα, η μπουτίκ της ΑΕΚ είχε ουρά δεκάδων μέτρων, ακόμα και τα αναμνηστικά από τους πλανόδιους πωλητές και τα πρόχειρα φαγητά (τα λεγόμενα «βρώμικα» στη… γηπεδική γλώσσα) έμοιαζαν με είδη πολυτελείας, με βάση τη ζήτηση!

Το ρολόι άρχισε να γεμίζει, δύο ώρες πριν από τη σέντρα, καθώς όλοι ανυπομονούσαν  για την στέψη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ