ΑΕΚ: Η «Ένωση» συμφώνησε με τον Ροδόλφο Πιζάρο

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ροδόλφο Πιζάρο. Ο 29χρονος Μεξικανός μεσοεπιθετικός, με το που θα μείνει ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι, θα μπει αμέσως στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα συμβεί το αργότερο μέχρι την Κυριακή (16/07).

Η υπόθεση είχε τελικά αίσιο τέλος για την Ένωση, η οποία προσθέτει στη «μηχανή» της έναν παίκτη διεθνή με το Μεξικό, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Ματίας Αλμέιδα και είχε ζητήσει διακαώς την απόκτησή του.

Το βράδυ της Πέμπτης (13/07) οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν γνωστό ότι επήλθε πλήρης συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τα επόμενα 24ωρα πρόκειται να πάρει την ελευθέρας του από την Ίντερ Μαϊάμι και καταβάλλονται προσπάθειες από τους νταμπλούχους Ελλάδας για να βρίσκεται μέχρι την Κυριακή στην Αθήνα.

Το συμβόλαιό που θα υπογράψει ο Πισάρο θα είναι διετούς διάρκειας με την προοπτική της επέκτασής του για έναν ακόμη χρόνο κι ετήσιες αποδοχές περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Πατσούκα και το 2017 υπέγραψε στην Τσίβας, όπου συνεργάστηκε με τον Ματίας Αλμέιδα και μαζί πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τον επόμενο χρόνο τον αγόρασε η Μοντερέι, ενώ το 2020 μετακόμισε στο MLS για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι, η οποία με τη σειρά της την περασμένη σεζόν τον έδωσε δανεικό ξανά στην Μοντερέι.

Εφέτος μετρά ήδη 14 συμμετοχές με την Ίντερ Μαϊάμι σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ