Μαραντόνα: Άφησε 84.000 ευρώ αλλά και τεράστια ακίνητη περιουσία – ΒΙΝΤΕΟ

Τα περιουσιακά στοιχεία που είχε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, διχάζουν δικηγόρους, δημοσιογράφους και τους κληρονόμους του. Στον τραπεζικό λογαριασμό του βρέθηκαν 84.000 ευρώ, φαίνεται όμως ότι δεν άφησε μόνον αυτά.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν είναι πια εδώ. Κίνησε για το μεγάλο ταξίδι αφήνοντας πίσω του μια ασύγκριτη ποδοσφαιρική παρακαταθήκη. Και μια κληρονομιά που ακόμα κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει.

Από τα χέρια του πέρασαν λεφτά πολλά στη διάρκεια της ταραχώδους ζωής του. Όμως πέθανε φτωχός, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera. Με μόλις 84.000 ευρώ στην τράπεζα. Και με ένα χρέος προς την εφορία, που αγγίζει τα 36 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μαραντόνα περιγράφεται ως σπάταλος, γενναιόδωρος και ευκολόπιστος. Όποιος του ζητούσε χρήματα, έδινε. Όμως ταυτόχρονα δημιούργησε μια τεράστια περιουσία από κινητά και ακίνητα στοιχεία. Σπίτια, οικόπεδα, πολυτελή αυτοκίνητα, κοσμήματα, επενδύσεις. Η αξία τους μπορεί να ανέρχεται στα 170 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή.

Θησαυρός πραγματικός, από τον οποίο θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν τα παιδιά του. Που δεν είναι και λίγα. Πέντε είχε αναγνωρίσει ο ίδιος. Και φημολογείται ότι έχει άλλα έξι. Μια εντεκάδα έτοιμη να αρπάξει ό,τι μπορεί.

Δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο ίδιος ο Μαραντόνα είχε απειλήσει πέρυσι ότι δεν θα άφηνε τίποτα στα παιδιά του. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σίριαλ, που μόλις αρχίζει.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ