Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ 3-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Δεν έφθασαν στον ΠΑΟΚ τα δύο γκολ, που σημείωσε εναντίον της Αϊντχόφεν πολύ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε από τους Ολλανδούς με 3-2 σε έναν αγώνα… «ροντέο».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 2-0 στο 13ο λεπτό. Ο Βαρέλα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, βάζοντας το πόδι του στην προσπάθεια του Τζόλη στο 4’. Από εκτέλεση κόρνερ και την πρώτη κεφαλιά, ο Μάλεν βρέθηκε ολομόναχος με το τέρμα ισοφαρίζοντας μόλις στο 10’, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε ως οφσάιντ, σε μια εντελώς άστοχη απόφαση του δεύτερου βοηθού, αφού ο παίκτης των Ολλανδών καλυπτόταν. Για να έρθει στη συνέχεια το καταπληκτικό γκολ του Τζόλη, μετά από τρομερή συνεργασία των Ζίφκοβιτς και Σβαμπ, να κάνει το 0-2 και να θέσει γερές βάσεις για έναν… θρίαμβο.

Στη συνέχεια όμως η PSV αντέδρασε και μείωσε σε 1-2, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης κράτησε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν το ίδιο καλός και μέσα σε τρία λεπτά είχε τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή, ενώ θα μπορούσε να είχε δεχθεί κι άλλα τέρματα. Στο τελευταίο τέταρτο του ματς προσπάθησε να ανέβει και θα μπορούσε να είχε καταφέρει κάτι καλύτερο, ωστόσο δεν μπόρεσε με αποτέλεσμα ένα ματς που ξεκίνησε ως όνειρο να εξελιχθεί σε εφιάλτης.

Παρά το γεγονός ότι γνώρισε την πρώτη του ήττα, τίποτα δεν χάθηκε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στο κόλπο της πρόκρισης.

Διαιτητής: Τρεϊμάνις (Λετονία).

Κίτρινες κάρτες: Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ.

Οι συνθέσεις

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ρότζερ Σμιντ): Εμβογκό, Ντάμφρις, Τεζέ, Μποσκάγκλι, Μαξ, Ροζάριο, Σανκαρέ, Μαντουέκε (78′ Μάουρο Ζούνιορ), Γκακπό, Ζάχαβι (71′ Χέντριξ), Μάλεν (92′ Λεντέσμα).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γαρσία): Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο (84′ Βαγκέ), Τσιγγάρας (69′ Αουγκούστο), Σβαμπ, Ελ Καντουρί (84′ Μπίσεσβαρ), Ζίφκοβιτς, Τζόλης (58′ Μουργκ), Τσόλακ (69′ Σφιντέρσκι).

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ