Καταγγελία Μαγκουάιρ για Έλληνα αστυνομικό: “Με κλώτσησε και μου είπε ότι τελείωσε η καριέρα μου”

Η δίκη του Χάρι Μαγκουάιρ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Σύρο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είναι παρών στη διαδικασία, καθώς έχει επιστρέψει στην πατρίδα του. Εκπροσωπείται από Έλληνα ποινικολόγο, ενώ στη δίκη βρίσκεται ο πατέρας του, Άλαν. Παρών και κατηγορούμενος είναι και ο αδερφός του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρώτος κατέθεσε ο αστυνομικός που επενέβη στο περιστατικό που έγινε με πρωταγωνιστή τον Μαγκουάιρ, λέγοντας ότι ο παίκτης του υποσχέθηκε χρήματα για να αφήσει τον ίδιο και την παρέα του να φύγουν. .

Ωστόσο, όπως μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο «Sky Sports», στη συνέχεια η πλευρά του Άγγλου αμυντικού υποστήριξε πως αστυνομικός κλώτσησε τον Μαγκουάιρ στο πόδι λέγοντάς του: «Τώρα τελείωσε η καριέρα σου».

Ο Μαγκουάιρ συνελήφθη στη Μύκονο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε καυγά στο νησί και σε βάρος του, αλλά και του αδερφού του και φίλου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη κατά συρροή και εξύβριση κατά συρροή.

Επίσης, σε βάρος του 27χρονου σέντερ μπακ και του φίλου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για δωροδοκία υπαλλήλου κατά συρροή και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλου.

Η ποινή που αντιμετωπίζουν είναι μέχρι και τρία χρόνια φυλάκισης με το δικαίωμα αναστολής, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο φυλάκισης.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ