Μαγκουάιρ: Ο καβγάς άρχισε όταν χαράκωσαν την αδελφή του – Στη Σύρο ο πατέρας και οι δύο μανατζέρ του

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση του Χάρι Μαγκουάιρ, για όσα συνέβησαν στα Ματογιάννια της Μυκόνου.

Σύμφωνα με το Mykonos Voice, όλα ξεκίνησαν όταν ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ δέχτηκε απειλές και ύβρεις μιας παρέας συμπατριωτών του.

Μάλιστα ένας εξ αυτών επιτέθηκε στην αδελφή του που ήταν στην παρέα και με αιχμηρό αντικείμενο την χαράκωσε στο μπράτσο.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο τα αίματα άναψαν για τα καλά και βλέποντας την αδελφή του σε αυτήν την κατάσταση ο Χάρι Μαγκουάιρ έγινε έξαλλος και τους επιτέθηκε. Ο ποδοσφαιριστής κατάφερε χτυπήματα στους άνδρες. Στο περιστατικό επενέβησαν αστυνομικοί που περιπολούσαν με πολιτικά ρούχα. Αρχικά δεν κατάλαβαν τι προκάλεσε τον καβγά, ενώ δεν αναγνώρισαν τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ αμέσως.

Ο Μαγκουάιρ σε έξαλλη κατάσταση προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί αλλά η εντολή των αστυνομικών ήταν να προσέλθουν άπαντες στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Σχετικά με τη “δωροδοκία”

Φτάνοντας εκεί από καμία πηγή του ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνεται ότι χειροδίκησε εναντίον αστυνομικού ή οποιοδήποτε άλλου ο αρχηγός

της Γιουνάιντεντ. Μάλιστα, ρώτησε χωρίς να γνωρίζει όπως ήταν φυσικό τις διαδικασίες στην Ελλάδα, ποιο θα έπρεπε να είναι το ποσό (πέναλτι) που θα έπρεπε να πληρώσει, όπως συμβαίνει στην Αγγλία σε ανάλογα περιστατικά, ώστε να τελειώσει το συμβάν και να αποχωρήσουν όλοι από το τμήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια παρεξήγηση της στιγμής και ασυνεννοησία κατέληξε να κατηγορείται για υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας των αστυνομικών ο Μαγκουάιρ, ο οποίος έμεινε έκπληκτος και σοκαρισμένος από την τροπή που πήρε η υπόθεση.

Από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τους δικούς του ανθρώπους και με ιδιωτικό αεροσκάφος ο πατέρας του μέσω Μυκόνου έφτασε χτες βράδυ στην Σύρο.

Μαζί του βρίσκεται ένας δικηγόρος της ομάδας και δυο ατζέντηδες, ενώ από ελληνικής πλευράς τον εκπροσωπούν τρεις Έλληνες νομικοί. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή είναι η ομάδα του και είναι σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί του καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MykonosVoice οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον ξυλοδαρμό πρώτα από την βρετανική Sun και κατόπιν σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη είναι από το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: Mykonos Voice

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ