Κύπελλο Ελλάδος: Νέο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού – Τα πλάνα των Φερέιρα και Μαρτίνς

Δέκα μέρες μετά το πέρασμά του από την Τούμπα στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League 1 και έξι μέρες μετά τον θρίαμβο στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ και την πρόκριση στους «16» του Europa League, ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει σε τροχιά επιτυχιών σε ακόμη μια διοργάνωση και αναζητά δεύτερο διαδοχικό «διπλό» στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Μεγάλο ερωτηματικό ενόψει του αποψινού (21:30) πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος αποτελεί η συμμετοχή του Σα, ο οποίος ταξίδεψε με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν έχει προπονηθεί λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του. Συνεπώς, αν δεν υποχωρήσει αισθητά το πρήξιμο στο μάτι του Σα, τότε ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους με τον Τζολάκη κάτω από τα γκολπόστ, καθώς και ο Αλέν είναι τραυματίας.

Από εκεί και πέρα, οι Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκας θα είναι στην άμυνα, η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα απαρτίζεται από τους Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιγιέρμε, ενώ οι Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Χασάν θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα.

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού έμειναν, πέρα από τον Αλέν, οι Καφού, Μορ, Φορτούνης, και Χριστοδουλόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει τις… πληγές του που έχουν ανοίξει από τις πρόσφατες αποτυχίες στο πρωτάθλημα και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Δημήτρης Πέλκας γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Φερνάντο Βαρέλα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε ότι υπέστη θλάση στο δεξί δικέφαλο και θα απουσιάσει, όπως επίσης και οι Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Βέρμπλουμ, Ζαμπά και Στοχ.

Η πιθανή ενδεκάδα του Δικεφάλου του Βορρά είναι η εξής: Πασχαλάκης, Μάτος, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια και Σφιντέρσκι.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος , Μάτος, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ολυμπιακός: Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ