Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Λυτρωτής ο Μανούσος για την ομάδα του Περιστερίου

Ο Ατρόμητος πήρε σημαντική νίκη στο Περιστέρι στον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 76΄ με τον Μανούσο και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 78΄ με τον Μπαράλες, αλλά ο Μανούσος σκόραρε εκ νέου στο 90΄ με πέναλτι για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του και ο ίδιος να ανεβεί στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 9 τέρματα, όσα έχουν επίσης Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός) και Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)

Ο Ατρόμητος με τη νίκη του αυτή ανέβηκε στην 6η θέση της κατάταξης με 22 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε στην 12η με 15 βαθμούς. Ο αγώνας στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, σε αντίθεση με την επανάληψη, όπου είχαμε τρία τέρματα αλλά και αρκετές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.

Στο 76΄ ο Μανούσος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά δύο λεπτά αργότερα (78΄) ισοφάρισε η ομάδα της Τρίπολης με όμορφη κεφαλιά του Μπαράλες. Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη με πέναλτι του Μανούσου στο 90΄ το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Κουτσιαύτης σε σπρώξιμο του Βέλλιου από τον Σουάρεθ.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες κάρτες: Μάντσον, Γούτας, Κατράνης, Μανούσος, – Βαλιέντε, Μουνάφο

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον, Ανδρούτσος (68΄ Βέλλιος), Ενσικουλού (68΄ Ούμπιδες), Μανούσος, Ουγκράι (58΄ Νταβιώτης).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ματρικάρντι, Σουάρεθ, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Σίτο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Καπίγια (12΄ Μ. Φερνάντεθ, 79΄ Τασουλής), Λ. Φερνάντεθ, Μπαράλες (83΄ Ιγκλέσιας).Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ